ByKay

Filters

Tonen alle 7 producten

Toon 40/80/Alles

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

7 products

Thumbnail
 • bykay poppendraagdoek stonewashed
  bykay poppendraagdoek stonewashed
  29,95
  Merken:

  ByKay Poppendraagdoek – Stonewashed – Draagdoek voor kinderen

  , , ,
  Mooie poppendraagdoek, een draagdoek voor kinderen. De kleur van deze stoere poppendraagdoek is Stonewashed.
  29,95
  29,95
  Merken:
 • bykay rekbare draagdoek design grijs bloem fuchia roze
  bykay rekbare draagdoek design grijs bloem fuchia roze
  69,95
  Merken:

  ByKay Rekbare Draagdoek Deluxe – Antraciet met roze bloem – Fuchsia 4,6M

  , , , , ,
  Hippe ByKay rekbare draagdoek Luxe uitvoering in de kleur Antraciet en grijs met een Roze bloem (Bykay Stretchy Wrap Fuchsia Flower).De Stretchy Wrap Deluxe draagdoek van ByKay is al direct na de geboorte van je kindje te gebruiken. Deze draagdoek maakt het mogelijk om je kindje op een veilige en comfortabele manier bij je te dragen. En dat terwijl je je handen vrij hebt voor andere dingen. De draagdoek is 4,6 meter en te gebruiken tot kindjes van maximaal 18 kg. Deze draagdoek is te gebruiken door zowel vrouwen als mannen.
  69,95
  69,95
  Merken:
 • 109,95
  Merken:

  Bykay Mei Tai Klassiek – Mint Groen

  , , ,
  De Mei Tai Klassiek van ByKay is een comfortabele babydrager die je kindje goed ondersteunt. Met de Mei Tai kun je kindje zowel op je rug, buik of heupen dragen. Het innovatieve design is goed verstelbaar en een draagdoek is dus geschikt voor baby's vanaf drie maanden tot peuters van 4 jaar oud. Door de brede schouderbanden wordt het gewicht van het kleintje evenredig verdeeld. Ook is de babydrager is gewatteerd bij de taille zodat hij comfortabel zit.Deze Mei Tai is geschikt voor zowel papa's als mama's.
  109,95
  109,95
  Merken:
 • 109,95
  Merken:

  Bykay Mei Tai Klassiek – Staal Grijs

  , , ,
  De Mei Tai Klassiek van ByKay is een comfortabele babydrager die je kindje goed ondersteunt. Met de Mei Tai kun je kindje zowel op je buik als op je rug of heupen dragen. Het innovatieve design is goed verstelbaar en een draagdoek is dus geschikt voor baby's vanaf drie maanden tot peuters van 4 jaar oud. Door de brede schouderbanden wordt het gewicht van het kleintje evenredig verdeeld. Ook is de babydrager is gewatteerd bij de taille zodat hij comfortabel zit.Deze Mei Tai is geschikt voor zowel papa's als mama's
  109,95
  109,95
  Merken:
 • 119,95
  Merken:

  Bykay Mei Tai Klassiek – Donkere Jeans

  , , ,
  De Mei Tai Klassiek van ByKay is een comfortabele babydrager die je kindje goed ondersteunt. Met de Mei Tai kun je kindje zowel op je buik als op je rug of heupen dragen. Het innovatieve design is goed verstelbaar en een draagdoek is dus geschikt voor baby's vanaf drie maanden tot peuters van 4 jaar oud. Door de brede schouderbanden wordt het gewicht van het kleintje evenredig verdeeld. Ook is de babydrager is gewatteerd bij de taille zodat hij comfortabel zit.Deze Mei Tai is geschikt voor zowel papa's als mama's.
  119,95
  119,95
  Merken:
 • 89,95
  Merken:

  ByKay Geweven Draagdoek Deluxe – Stonewashed Maat 6

  , , ,
  De Geweven Draagdoek Deluxe Stonewashed van ByKay lijkt net op je favoriete jeans, hoe vaker je hem draagt, hoe mooier die wordt. Deze draagdoek heeft een authentieke, stoere uitstraling en zorgt voor een optimaal draagcomfort. Draag je kindje dicht bij je zolang je maar wilt en op de manier die je wilt. De hippe draagdoek is aan twee kanten te dragen.Tip: Was de draagdoek voor het eerste gebruik voor een 'used look'.Deze draagdoek is voor zowel papa's als mama's.
  89,95
  89,95
  Merken:
 • 49,95
  Merken:

  ByKay Rekbare Doek – Fuchsia

  , , ,
  De Stretchy Wrap Classic Fuchsia draagdoek van ByKay is meteen na de geboorte van je kindje te gebruiken. Deze draagdoek maakt het mogelijk om je kindje op een comfortabele en veilige manier bij je te dragen. En dat terwijl je je handen vrij hebt voor andere dingen. De draagdoek is One Size Fits All waardoor die geschikt is voor de meeste kindjes tot maximaal 10 kg.
  49,95
  49,95
  Merken:

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING

Blijf op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen, nieuwtjes etc.