Qukel

Filters

Showing all 7 results

Toon 40/80/Alles

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

7 products

Thumbnail
 • 19,00
  Brands:

  Speelzak – Kleurenvangers, 31-36 maand

  ,

  De kleurenvanger is één van de verschillende producten van Qukel. Voor elke fase van uw kind heeft Qukel een bijpassend speeltje. Kleintjes vinden het vaak erg leuk om een echt spel met regels, winnaars en verliezers te spelen. Dat kan nu! Bijvoorbeeld het spelletje; wie krijgt de meeste figuurtjes in de Kleurenvanger? Een spel waar je lang plezier van zal hebben. De gevoerde denim zak bevat 5 sprookjesfiguren en 5 figuurtjes uit de lucht.

  19,00
  19,00
  Brands:
 • 27,00
  Brands:

  Speelkoffer – Emotiekoffer, 26-31 maand

  ,

  De emotiekoffer is één van de verschillende producten van Qukel. Voor elke fase van uw kind heeft Qukel een bijpassend speeltje. Er zitten verschillende interessante pagina’s in met spiegeltjes en flapjes. Op deze flapjes staan allemaal leuke geborduurde gezichtjes met verschillende gezichtsuitdrukkingen. In het boekje staan veel verhaaltjes die het dagelijkse leven van je kindje omschrijven. Een leuke manier om samen met je kindje de dag door te nemen.

  27,00
  27,00
  Brands:
 • 54,00
  Brands:

  Verzamelkleed, 22-26 maand

  , ,

  Het verzamelkleed is één van de verschillende producten van GOTS gecertificeerde merk Qukel. Dit vrolijke Verzamelkleed zal je kindje goed vermaken. Er horen 18 figuurtjes bij en jouw dreumes zal beslissen op welke plek welk figuurtje terecht komt. Hoort de stoel binnen of buiten het huis? En waar hoort het poppetje, in de lucht of toch op de grond? Het Verzamelkleed heeft de breedte van 85 cm en de lengte van 50 cm. Je kunt de figuren bevestigen doordat er kleine rondjes van klittenband op gestikt zijn. Je kunt het kleed overal waar je wilt ophangen omdat er handige ringen aan het kleed.

  54,00
  54,00
  Brands:
 • 21,00
  Brands:

  Koppeltruck, 18-22 maand

  ,

  De koppeltruck is één van de verschillende producten van Qukel. Voor elke fase van uw kind heeft Qukel een bijpassend speeltje. Heerlijk samen met je kleuter met de Koppeltruck spelen. Het is de bedoeling dat jullie samen een grote of kleine truck maken door te ritsen, drukken en stikken met de verschillende onderdelen. Het pakket bevat 5 delen van 15 bij 15 cm. Tussen elk deel zit weer een andere sluiting die je aan elkaar moet bevestigen. De wielen van de KoppelTruck zijn gemaakt van denim.

  21,00
  21,00
  Brands:
 • 17,00
  Brands:

  Grote Dobbelsteen – Doedobbel, 15-18 maand

  ,

  De Doedobbel is één van de verschillende producten van Qukel. Voor elke fase van uw kind heeft Qukel een bijpassend speeltje. Gooi met de dobbel en wat komt er tevoorschijn? Het blijft spannend. Moet je waggelen als een pinguïn, of springen en rondhuppen als een kangoeroe? Laat het de dobbelsteen bepalen. Door de ronde hoeken die aan de dobbel zitten, zal het extra makkelijk voor je kindje zijn om ermee te rollen. Elk vlak heeft zijn eigen dier met een werkwoord dat je samen kunt uitbeelden of nadoen.

  17,00
  17,00
  Brands:
 • 27,00
  Brands:

  Lawaaimakers, 12-15 maand

  , ,

  De lawaaimaker is één van de verschillende producten van Qukel. Voor elke fase van uw kind heeft Qukel een bijpassend speeltje. Peuters kunnen nog niet praten, maar wel veel geluidjes na Lawaai maken kunnen ze zeker ook. Ga samen met uw baby zo hard mogelijk knorren of brommen, net als de beestjes uit de opbergzak. Er zitten 3 voertuig figuurtjes en 2 dieren figuurtjes in een zak van gevoerd denim. De afmetingen van de figuurtjes van ongeveer 6 cm breed en 4 cm hoog. Je kan ze goed vastpakken doordat alle figuurtjes zijn gevuld. (let wel, je maakt de geluidjes van een Lawaaimaker zelf. Er zit geen geluid in de figuurtjes)

  27,00
  27,00
  Brands:
 • 24,00
  Brands:

  Baby Mobiel – Vis, 1-4 maand

  , , ,

  De vismobiel is één van de verschillende producten van Qukel. Voor elke fase van je kind heeft Qukel een bijpassend speeltje. Deze baby mobiel is speciaal ontworpen voor je ontwikkeling van je baby. Wanneer je baby er onder ligt of zit heeft het een mooi en interessant aanzicht van onderaf en je kleintje zal de figuurtjes aan deze mobiel herkennen en de visjes volgen als deze bewegen. Jij als ouder kan deze voor hem bewegen, nog mooier is het als je baby of dreumes deze visjes zelf laat bewegen! De VisMobiel bevat twee ringen waaraan de figuurtjes van visjes en schoenen hangen. De babymobiel is erg leuk om in de babykamer op te hangen boven het bedje of boven een box van je kindje. Daarnaast is het een leuk en origineel kraamcadeau.

  24,00
  24,00
  Brands:
Brands

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING

Blijf op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen, nieuwtjes etc.