Tula

Filters

Showing all 19 results

Toon 40/80/Alles

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

19 products

Thumbnail
 • Nieuw
  tula free to grow soar draagzak
  139,00
  Brands:

  Tula Soar – Draagzak Baby

  , ,

  Tula Baby draagzak Soar. Groen met zwarte vogels.

  ACTIE: 10% KORTING!

  139,00
  139,00
  Brands:
 • 159,00
  Brands:
  159,00
  Brands:
 • 159,00
  Brands:
  159,00
  Brands:
 • 159,00
  Brands:
  159,00
  Brands:
 • 159,00
  Brands:
  159,00
  Brands:
 • tula free to grow soar
  tula free to grow groen zwart vogels
  159,00
  Brands:

  Tula Free to Grow draagzak – Soar

  , , ,

  Deze prachtige Tula Free to Grow Soar draagzak is olijf groen met zwarte vogels. Zoals we van Tula zijn gewend heeft dus deze Free to Grow ook een prachtig design. De Free to Grow draagzakken van Tula kunnen in drie standen worden gezet waardoor deze geschikt zijn voor baby, dreumes en peuter. De Tula Free to Grow verstelbare draagzak gaat dus langer mee dan de Tula Baby en Toddler modellen. Het afneembare hoofdkapje is ook in hetzelfde ontwerp gemaakt.

  ACTIE: 10% KORTING!

  159,00
  159,00
  Brands:
 • Sale
  tula baby fable draagzak
  tula fable draagzak baby
  139,00 129,50
  Brands:

  Tula Fable – Ergonomische Draagzak Baby

  , ,

  De Tula Fable Ergonomische Draagzak Baby is een Tula met een leuk patroon op een gele achtergrond. Met deze Tula Fable kan je je kind (tot de leeftijd van 4 jaar) overal mee naar toe nemen. Met de Tula infant Insert en met de Tula Free To Grow peuter uitbreidingen is je Tula nog comfortabeler. De Tula Fable Baby heeft als voordeel dat jij je handen vrij hebt tijdens het dragen van je kind. Daarnaast vinden veel mensen het fijn om hun kind dicht tegen zich aan te nestelen. Bekijk nu de Tula Draagzakken om dit gemak zelf te ervaren!

  ACTIE: 10% KORTING!

  139,00 129,50
  139,00 129,50
  Brands:
 • tula free to grow draagzak discover
  159,00
  Brands:

  Tula Free to Grow draagzak – Discover – Zwart

  , , ,

  Deze Tula Free to Grow draagzak is zwart met grijze sterretjes. Weer een prachtig ontwerp van Tula. Ook het hoofdkapje heeft dit ontwerp. De Tula Free-to-Grow draagzak is in drie standen te verstellen waardoor hij geschikt is voor baby, dreumes en peuter! Je hebt dus geen insert of een verlengstuk nodig bij dit model van Tula, ongeacht de grootte van je kindje. De Free-to-Grow draagzak is geschikt voor kindjes tussen de 3 en 20 Kg.

  ACTIE: 10% KORTING!

  159,00
  159,00
  Brands:
 • tula free to grow blauw bloemen print design
  tula free to grow draagzak blossom
  159,90
  Brands:

  Tula Free to Grow draagzak – Blossom – Bloemen

  , , ,

  De blauwe Tula Free to Grow draagzak met bloemen motief en witte stippen. Zoals altijd bij Tula hebben de introductiemodellen van de Tula Free-To-Grow draagzakken ook weer een prachtig design. De Free-to-Grow draagzak is in te stellen in drie standen waardoor hij geschikt is voor newborn, baby en peuter. De Free to Grow draagzak is te gebruiken tot wel 20 Kg. Zie hieronder meer informatie over deze nieuwe modellen.

  ACTIE: 10% KORTING!

  159,90
  159,90
  Brands:
 • Sale
  tula-ergonomische-draagzak-jack-baby
  tula-ergonomische-draagzak-jack-baby
  139,00 129,00
  Brands:

  Tula Jack- Bevers – Ergonomische Draagzak Baby

  , ,

  De Tula Jack- Ergonomische Draagzak Baby is een Tula met een leuk patroon op een donkergrijs canvas. Met deze Tula Jack kan je je kind (tot de leeftijd van 4 jaar) overal mee naar toe nemen. Met de Tula infant Insert en met de Tula Free To Grow peuter uitbreidingen is je Tula nog comfortabeler. De Tula Jack Baby heeft als voordeel dat jij je handen vrij hebt tijdens het dragen van je kind. Daarnaast vinden veel mensen het fijn om hun kind dicht tegen zich aan te nestelen. Bekijk nu de Tula Draagzakken om dit gemak zelf te ervaren!

  ACTIE: 10% KORTING!

  139,00 129,00
  139,00 129,00
  Brands:
 • Sale
  139,00 135,00
  Brands:

  Tula Twiggy- Ergonomische Draagzak Baby

  , , ,

  De Tula Twiggy – Ergonomische Draagzak Baby is een Tula met een vrolijk herhalend bloemenpatroon op een zwart canvas. De Tula is gemakkelijk om aan te doen, en zo overal jouw kindje mee naar toe te nemen. Het is mogelijk om je kind te dragen tot ze vier jaar oud zijn. Een Tula draagzak is compatibel met de Tula infant Insert en met de Tula Free To Grow peuter uitbreidingen. Een Tula baby draagzak heeft veel voordelen. Naast dat het handig is om je handen vrij te hebben tijdens het dragen van je kind, vinden veel mensen het fijn om hun kind genesteld tegen zich aan te hebben. Bekijk nu onze Tula Draagzakken en ervaar het gemak zelf!

  ACTIE: 10% KORTING!

  139,00 135,00
  139,00 135,00
  Brands:
 • Sale
  Tula-draagzak-baby-Lunabrite
  Tula-draagzak-baby-Lunabrite
  139,00 129,50
  Brands:

  Tula draagzak Lunabrite – Baby – Standard – Ergonomisch

  , ,

  De Tula Baby Draagzak is een ideale baby draagzak en is samen met de Tula infant Insert vanaf de geboorte te gebruiken. Hierdoor kan je de Tula draagzak gebruiken voor je baby en peuter. De Tula Lunabrite heeft een print wat is geïnspireerd door de oceaan en heeft net als alle andere draagzakken een afneembaar slaap kapje. Wanneer je kindje uit de Tula groeit hoef je geen nieuwe draagzak aan te schaffen maar kan je ook de Free to Grow verlengstuk aanschaffen. Zo kan je je kind als kleuter nog comfortabel meedragen. Natuurlijk kan je ook een leuke peuter Tula aanschaffen.

  ACTIE: 10% KORTING!

  139,00 129,50
  139,00 129,50
  Brands:
 • Sale
  139,00 129,00
  Brands:

  Tula Trendsetter Coral – Ergonomische Draagzak Baby

  , ,

  De Tula Trendsetter Coral – Ergonomische Draagzak Baby is een Tula met maar een vrolijk patroon. Met de Trendsetter Coral maak je een statement, met zijn diepe koraal kleur past hij bij alles! Voor de jongens hebben wij de Trendsetter Navy. Het is mogelijk om je kind te dragen tot ze vier jaar oud zijn. Een Tula draagzak is compatibel met de Tula infant Insert en met de Tula Free To Grow peuter uitbreidingen. Een Tula baby draagzak heeft veel voordelen. Naast dat het handig is om je handen vrij te hebben tijdens het dragen van je kind, vinden veel mensen het fijn om hun kind genesteld tegen zich aan te hebben. Bekijk nu onze Tula Draagzakken en ervaar het gemak zelf!

  ACTIE: 10% KORTING!

  139,00 129,00
  139,00 129,00
  Brands:
 • 139,00
  Brands:

  Tula Shenandoah – Ergonomische Draagzak Baby

  , ,

  De Tula Shenandoah – Ergonomische Draagzak Baby is een Tula met maar een vrolijk patroon. Een mooie Tula met een gekleurd herfst bos, een prachtige Tula voor een mooi weer dag om er lekker op uit te gaan met je kindje. Het is mogelijk om je kind te dragen tot ze vier jaar oud zijn. Een Tula draagzak is compatibel met de Tula infant Insert en met de Tula Free To Grow peuter uitbreidingen. Een Tula baby draagzak heeft veel voordelen. Naast dat het handig is om je handen vrij te hebben tijdens het dragen van je kind, vinden veel mensen het fijn om hun kind genesteld tegen zich aan te hebben. Bekijk nu onze Tula Draagzakken en ervaar het gemak zelf!

  ACTIE: 10% KORTING!

  139,00
  139,00
  Brands:
 • Sale
  Tula Tide Pool draagzak
  139,00 129,00
  Brands:

  Tula Tide Pool – Ergonomische Draagzak Baby

  , ,

  De Tula Tide Pool – Ergonomische Draagzak Baby is een ideale babydrager.Het is mogelijk om je kind te dragen tot ze vier jaar oud zijn. Een Tula draagzak is compatibel met de Tula infant Insert en met de Tula Free To Grow peuter uitbreidingen. Een Tula baby draagzak heeft veel voordelen. Naast dat het handig is om je handen vrij te hebben tijdens het dragen van je kind, vinden veel mensen het fijn om hun kind genesteld tegen zich aan te hebben. Bekijk nu onze Tula Draagzakken en ervaar het gemak zelf! De geweven draagzak heeft een vrolijk patroon met verschillende gekleurde driehoekjes.

  ACTIE: 10% KORTING!

  139,00 129,00
  139,00 129,00
  Brands:
 • 124,00
  Brands:

  Tula Love Wrap Conversion – Wrap Ring Sling

  ,

  Deze Tula RingSling Love Wrap Conversion is roze van kleur met mooie roze hartjes en geschikt om te dragen van newborns maar ook voor peuters. De Ring Sling is gemaakt van biologisch katoen en is met de hand gemaakt. Deze Tula Ring Sling is beschikbaar in de maat S / M. Aangezien de Tula kan krimpen in de was is het raadzaam deze te wassen voor gebruik.

  124,00
  124,00
  Brands:
 • 34,90
  Brands:

  Tula Infant Insert – Nieuw Grijs

  De Tula Infant Insert is een goede manier om je baby vanaf de geboorte gelijk in de Tula draagzak mee te dragen en is beschikbaar in de kleuren grijs en zwart. De Tula babydrager is een fijne manier om je baby op je lichaam mee te dragen en door de Infant Instert wordt het hooft van je baby goed ondersteund en zorgt het voor een goede ontwikkeling van de werver kolom van je kindje. Je kan het integreren in het harnas zodat het vastzit aan de draagzak.

  Tot wanneer heb je de Tula baby insert nodig?
  De Tula Baby insert is nodig tot je baby ongeveer 7 kg is en vanaf ongeveer 3,5 kg. Maar dit is echt verschillend per kind en ouder en om zeker te zijn kan je altijd het beste een draagconsult nemen. De baby insert zorgt dat je kindje boven de draagzak uitkomt, dat het nekje wordt ondersteund en dat de beentjes in een goede ergonomische houding komen (een zogeheten M houding).

  ACTIE: 10% KORTING!

  34,90
  34,90
  Brands:
 • Brands:

  Tula Sleeping Sun Hood Replacement – Zwart

  , ,

  Elke geweven Tula draagzak wordt geleverd met een muts. Maar mocht je de muts kwijt geraakt zijn dan kun je hier het mutsje opnieuw bestellen. Het is een schattig mutsje die bescherming biedt voor je kind. Zo voelt je kind geen wind en blijft hij of zij lekker warm tijdens de wandeling. De ideale toevoeging voor elke Tula Draagdoek dus.

  ACTIE: 10% KORTING!

  Brands:
 • 34,90
  Brands:

  Tula Infant Insert – Nieuw Zwart

  , ,

  Gebruik de Tula Infant Insert om een knusse en comfortabele manier van dragen te ondervinden samen met je kindje. De Tula insert zorgt ervoor dat het nekje en hoofdje van je kindje ondersteund wordt en zorgt voor een goede ontwikkeling van de wervelkolom van je kind. Het product heeft een geïntegreerd harnas dat vast zit aan de Tula babydrager. De Tula Infant Insert is een optioneel accessoire voor de andere geweven Tula draagzakken en wordt aanbevolen om vanaf de geboorte van je kindje te gebruiken.

  Tot wanneer heb je de Tula baby insert nodig?
  De Tula Baby insert is nodig tot je baby ongeveer 7 kg is en vanaf ongeveer 3,5 kg. Maar dit is echt verschillend per kind en ouder en om zeker te zijn kan je altijd het beste een draagconsult nemen. De baby insert zorgt dat je kindje boven de draagzak uitkomt, dat het nekje wordt ondersteund en dat de beentjes in een goede ergonomische houding komen (een zogeheten M houding).

  ACTIE: 10% KORTING!

  34,90
  34,90
  Brands:
Brands

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING

Blijf op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen, nieuwtjes etc.