Tula

Filters

Tonen alle 23 producten

Toon 40/80/Alles

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

23 products

Thumbnail
 • Nieuw
  tula draagzak doodle free to grow
  159,00
  Merken:

  Tula Free to Grow draagzak – Doodle

  , , ,
  Deze prachtige Tula Free to Grow Doodle draagzak is zwart met een patroon van witte symbolen. Zoals we van Tula zijn gewend heeft dus deze Free to Grow ook een prachtig design. De Free to Grow draagzakken van Tula kunnen in drie standen worden gezet waardoor deze geschikt zijn voor baby, dreumes en peuter. De Tula Free to Grow verstelbare draagzak gaat dus langer mee dan de Tula Baby en Toddler modellen. Het afneembare hoofdkapje is ook in hetzelfde ontwerp gemaakt.
  159,00
  159,00
  Merken:
 • tula free to grow indigo
  free to grow indigo
  159,00
  Merken:

  Tula Free to Grow draagzak – Indigo

  , , ,
  Deze prachtige Tula Free to Grow Indigo draagzak heeft een effen blauw/groene kleur. Zoals we van Tula zijn gewend heeft dus deze Free to Grow ook een prachtig design. De Free to Grow draagzakken van Tula kunnen in drie standen worden gezet waardoor deze geschikt zijn voor baby, dreumes en peuter. De Tula Free to Grow verstelbare draagzak gaat dus langer mee dan de Tula Baby en Toddler modellen. Het afneembare hoofdkapje is ook in hetzelfde ontwerp gemaakt.
  159,00
  159,00
  Merken:
 • 139,00
  Merken:

  Tula Maze Coast – Ergonomische Draagzak Baby – Tula Coast

  , ,
  Tula Coast Maze is een licht blauwe turquoise canvas draagzak met licht blauw mesh op het rugpand. Omlijnd door een licht blauwe turquoise canvas met kleine driehoekjes geometrische stijl print.Met de Tula infant Insert en met de Tula Free To Grow peuter uitbreidingen is je Tula nog comfortabeler. De Tula Maze Baby heeft als voordeel dat jij je handen vrij hebt tijdens het dragen van je kind. Daarnaast vinden veel mensen het fijn om hun kind dicht tegen zich aan te nestelen. Bekijk nu de Tula Draagzakken om dit gemak zelf te ervaren!
  139,00
  139,00
  Merken:
 • tula free to grow carrier imagine
  tula free to grow carrier imagine
  159,00
  Merken:

  Tula Free to Grow draagzak – Imagine – Strepen

  , , ,
  De blauwe Tula Free to Grow draagzak met strepen. Zoals altijd bij Tula hebben de introductiemodellen van de Tula Free-To-Grow draagzakken ook weer een prachtig design. De Free-to-Grow draagzak is in te stellen in drie standen waardoor hij geschikt is voor newborn, baby en peuter. De Free to Grow draagzak is te gebruiken tot wel 20 Kg. Zie hieronder meer informatie over deze nieuwe modellen.
  159,00
  159,00
  Merken:
 • tula free to grow draagzak discover
  159,00
  Merken:

  Tula Free to Grow draagzak – Discover – Zwart

  , , ,
  Deze Tula Free to Grow draagzak is zwart met grijze sterretjes. Weer een prachtig ontwerp van Tula. Ook het hoofdkapje heeft dit ontwerp. De Tula Free-to-Grow draagzak is in drie standen te verstellen waardoor hij geschikt is voor baby, dreumes en peuter! Je hebt dus geen insert of een verlengstuk nodig bij dit model van Tula, ongeacht de grootte van je kindje. De Free-to-Grow draagzak is geschikt voor kindjes tussen de 3 en 20 Kg.
  159,00
  159,00
  Merken:
 • tula free to grow blauw bloemen print design
  tula free to grow draagzak blossom
  159,90
  Merken:

  Tula Free to Grow draagzak – Blossom – Bloemen

  , , ,
  De blauwe Tula Free to Grow draagzak met bloemen motief en witte stippen. Zoals altijd bij Tula hebben de introductiemodellen van de Tula Free-To-Grow draagzakken ook weer een prachtig design. De Free-to-Grow draagzak is in te stellen in drie standen waardoor hij geschikt is voor newborn, baby en peuter. De Free to Grow draagzak is te gebruiken tot wel 20 Kg. Zie hieronder meer informatie over deze nieuwe modellen.
  159,90
  159,90
  Merken:
 • 139,50
  Merken:

  Tula Queen Koala – Ergonomische Draagzak Baby

  , ,
  Tula Queen Koala - Baby draagzak is een perfecte draagzak om jouw kleintje mee te nemen. Het is mogelijk om je kind te dragen tot ze vier jaar oud zijn. Een Tula draagzak is compatibel met de Tula infant Insert en met de Tula Free To Grow peuter uitbreidingen. Een Tula baby draagzak heeft veel voordelen. Naast dat het handig is om je handen vrij te hebben tijdens het dragen van je kind, vinden veel mensen het fijn om hun kind genesteld tegen zich aan te hebben. Bekijk nu onze Tula Draagzakken en ervaar het gemak zelf!
  139,50
  139,50
  Merken:
 • Bliss Bouquet Tula Toddler Draagzak
  Bliss Bouquet Tula Toddler Draagzak
  149,00
  Merken:

  Tula Bliss Bouquet – Ergonomische Draagzak Toddler

  , ,
  De Tula Bliss Bouquet - Toddler draagzak is een fijne draagzak om jouw kleintje in mee te dragen, naar waar je ook wilt! Je hebt niks anders nodig dan een geweven Tula draagdoek om je peuter of baby te dragen. Het is mogelijk om je kind te dragen tot ze vier jaar oud zijn.De Tula Bliss Bouquet heeft een mooi zomers printje. Het printje is een perfecte balans tussen interessant en levendig. Bliss Bouquet heeft prachtige gedetailleerde bloemen op een hemels gekleurde achtergrond.
  149,00
  149,00
  Merken:
 • 149,00
  Merken:

  Tula Melody – Ergonomische draakzak Toddler

  , ,
  De Tula Melody - Ergonomische Draagzak Toddler is een Tula met vrolijke kleuren. De Melody heeft een kleurig patroon met vogelkooitjes en fluitende vogels. Het grijze canvas kleurt mooi bij de aquakleurige achtergrond.De Tula Melody - Draagzak Toddler is gemaakt om kinderen vanaf 18 maanden tot 4 jaar te dragen. Met een Tula draagzak draag je je kind om je lichaam, waardoor je je handen vrij hebt. Daarnaast is het gewoon fijn om je kind veilig om je heen genesteld te hebben. We raden je aan om deze Tula Melody Draagzak Toddler niet te gebruiken voor kinderen die kleiner zijn dan 80 centimeter. De print bevat witte pijlen op een blauwe achtergrond. De Tula is gemakkelijk om aan te doen, en zo overal jouw kindje mee naar toe te nemen.
  149,00
  149,00
  Merken:
 • 149,00
  Merken:

  Tula Jack – Ergonomische Draakzak Toddler

  , ,
  De Tula Jack - Draagzak Toddler is gemaakt om kinderen vanaf 18 maanden tot 4 jaar te dragen. Met een Tula draagzak draag je je kind om je lichaam, waardoor je je handen vrij hebt. Daarnaast is het gewoon fijn om je kind veilig om je heen genesteld te hebben. We raden je aan om deze Tula Jack Draagzak Toddler niet te gebruiken voor kinderen die kleiner zijn dan 80 centimeter. De Tula is gemakkelijk om aan te doen, en zo overal jouw kindje mee naar toe te nemen.
  149,00
  149,00
  Merken:
 • tula-ergonomische-draagzak-jack-baby
  tula-ergonomische-draagzak-jack-baby
  139,00
  Merken:

  Tula Jack- Bevers – Ergonomische Draagzak Baby

  , ,
  De Tula Jack- Ergonomische Draagzak Baby is een Tula met een leuk patroon op een donkergrijs canvas. Met deze Tula Jack kan je je kind (tot de leeftijd van 4 jaar) overal mee naar toe nemen. Met de Tula infant Insert en met de Tula Free To Grow peuter uitbreidingen is je Tula nog comfortabeler. De Tula Jack Baby heeft als voordeel dat jij je handen vrij hebt tijdens het dragen van je kind. Daarnaast vinden veel mensen het fijn om hun kind dicht tegen zich aan te nestelen. Bekijk nu de Tula Draagzakken om dit gemak zelf te ervaren!
  139,00
  139,00
  Merken:
 • 139,00
  Merken:

  Tula Twiggy- Ergonomische Draagzak Baby

  , , ,
  De Tula Twiggy - Ergonomische Draagzak Baby is een Tula met een vrolijk herhalend bloemenpatroon op een zwart canvas. De Tula is gemakkelijk om aan te doen, en zo overal jouw kindje mee naar toe te nemen. Het is mogelijk om je kind te dragen tot ze vier jaar oud zijn. Een Tula draagzak is compatibel met de Tula infant Insert en met de Tula Free To Grow peuter uitbreidingen. Een Tula baby draagzak heeft veel voordelen. Naast dat het handig is om je handen vrij te hebben tijdens het dragen van je kind, vinden veel mensen het fijn om hun kind genesteld tegen zich aan te hebben. Bekijk nu onze Tula Draagzakken en ervaar het gemak zelf!
  139,00
  139,00
  Merken:
 • Tula-draagzak-baby-Lunabrite
  Tula-draagzak-baby-Lunabrite
  139,00
  Merken:

  Tula draagzak Lunabrite – Baby – Standard – Ergonomisch

  , ,
  De Tula Baby Draagzak is een ideale baby draagzak en is samen met de Tula infant Insert vanaf de geboorte te gebruiken. Hierdoor kan je de Tula draagzak gebruiken voor je baby en peuter. De Tula Lunabrite heeft een print wat is geïnspireerd door de oceaan en heeft net als alle andere draagzakken een afneembaar slaap kapje. Wanneer je kindje uit de Tula groeit hoef je geen nieuwe draagzak aan te schaffen maar kan je ook de Free to Grow verlengstuk aanschaffen. Zo kan je je kind als kleuter nog comfortabel meedragen. Natuurlijk kan je ook een leuke peuter Tula aanschaffen.
  139,00
  139,00
  Merken:
 • Tula-draagzak-toddler-indigo
  Tula-draagzak-toddler-indigo
  149,00
  Merken:

  Tula Indigo- Toddler Draagzak

  , , ,
   De Tula Indigo - Toddler Draagzak is gemaakt om kinderen vanaf 18 maanden tot 4 jaar te dragen. De Toddler draagdoek Indigo heeft een neutrale indigo kleur.   Met de geweven draagzak draag je je kind om je lichaam, waardoor je jouw handen vrij hebt. Daarnaast is het gewoon fijn om je kind veilig om je heen genesteld te hebben. We raden je aan om deze Tula Indig - Toddler Draagzak niet te gebruiken voor kinderen die kleiner zijn dan 80 centimeter.
  149,00
  149,00
  Merken:
 • 139,00
  Merken:

  Tula Shenandoah – Ergonomische Draagzak Baby

  , ,
  De Tula Shenandoah - Ergonomische Draagzak Baby is een Tula met maar een vrolijk patroon. Een mooie Tula met een gekleurd herfst bos, een prachtige Tula voor een mooi weer dag om er lekker op uit te gaan met je kindje. Het is mogelijk om je kind te dragen tot ze vier jaar oud zijn. Een Tula draagzak is compatibel met de Tula infant Insert en met de Tula Free To Grow peuter uitbreidingen. Een Tula baby draagzak heeft veel voordelen. Naast dat het handig is om je handen vrij te hebben tijdens het dragen van je kind, vinden veel mensen het fijn om hun kind genesteld tegen zich aan te hebben. Bekijk nu onze Tula Draagzakken en ervaar het gemak zelf!
  139,00
  139,00
  Merken:
 • 139,00
  Merken:

  Tula Indigo – Ergonomische Draagzak Baby – Standard

  , ,
  De Tula Indigo - Ergonomische Draagzak Baby is een Tula met maar 1 kleur namelijk indigo, dit maakt het makkelijk combineer baar en is zowel voor man als vrouw leuk! Het is mogelijk om je kind te dragen tot ze vier jaar oud zijn. Een Tula draagzak is compatibel met de Tula infant Insert en met de Tula Free To Grow peuter uitbreidingen. Een Tula baby draagzak heeft veel voordelen. Naast dat het handig is om je handen vrij te hebben tijdens het dragen van je kind, vinden veel mensen het fijn om hun kind genesteld tegen zich aan te hebben. Bekijk nu onze Tula Draagzakken en ervaar het gemak zelf!
  139,00
  139,00
  Merken:
 • Tula Tide Pool draagzak
  139,00
  Merken:

  Tula Tide Pool – Ergonomische Draagzak Baby

  , ,
  De Tula Tide Pool - Ergonomische Draagzak Baby is een ideale babydrager.Het is mogelijk om je kind te dragen tot ze vier jaar oud zijn. Een Tula draagzak is compatibel met de Tula infant Insert en met de Tula Free To Grow peuter uitbreidingen. Een Tula baby draagzak heeft veel voordelen. Naast dat het handig is om je handen vrij te hebben tijdens het dragen van je kind, vinden veel mensen het fijn om hun kind genesteld tegen zich aan te hebben. Bekijk nu onze Tula Draagzakken en ervaar het gemak zelf! De geweven draagzak heeft een vrolijk patroon met verschillende gekleurde driehoekjes.
  139,00
  139,00
  Merken:
 • 124,00
  Merken:

  Tula Love Wrap Conversion – Wrap Ring Sling

  ,
  Deze Tula RingSling Love Wrap Conversion is roze van kleur met mooie roze hartjes en geschikt om te dragen van newborns maar ook voor peuters. De Ring Sling is gemaakt van biologisch katoen en is met de hand gemaakt. Deze Tula Ring Sling is beschikbaar in de maat S / M. Aangezien de Tula kan krimpen in de was is het raadzaam deze te wassen voor gebruik.
  124,00
  124,00
  Merken:
 • 124,00
  Merken:

  Tula Aviator – Wrap Ring Sling

  , , , ,
  De Tula RingSling is een handgemaakte van mooi geweven wrap. Deze Tula Ring Slings zijn een weergave van de passie voor textiel, ontwerp en aandacht details. Maar daarnaast zijn ze ook een weergave (wat het belangrijkste is) van de schoonheid van het babydragen. Tula Ring Slings zijn perfect voor het dragen van kinderen vanaf de geboorte tot oudere leeftijd.  Deze Aviator Wrap RingSling is grijs van kleur, gemaakt van biologisch katoen en gemaakt in de maat L/XL.Maat: L/XL
  124,00
  124,00
  Merken:
 • 34,90
  Merken:

  Tula Infant Insert – Nieuw Grijs

  De Tula Infant Insert is een goede manier om je baby vanaf de geboorte gelijk in de Tula draagzak mee te dragen en is beschikbaar in de kleuren grijs en zwart. De Tula babydrager is een fijne manier om je baby op je lichaam mee te dragen en door de Infant Instert wordt het hooft van je baby goed ondersteund en zorgt het voor een goede ontwikkeling van de werver kolom van je kindje. Je kan het integreren in het harnas zodat het vastzit aan de draagzak.Tot wanneer heb je de Tula baby insert nodig? De Tula Baby insert is nodig tot je baby ongeveer 7 kg is en vanaf ongeveer 3,5 kg. Maar dit is echt verschillend per kind en ouder en om zeker te zijn kan je altijd het beste een draagconsult nemen. De baby insert zorgt dat je kindje boven de draagzak uitkomt, dat het nekje wordt ondersteund en dat de beentjes in een goede ergonomische houding komen (een zogeheten M houding).
  34,90
  34,90
  Merken:
 • Merken:

  Tula Sleeping Sun Hood Replacement – Zwart

  , ,
  Elke geweven Tula draagzak wordt geleverd met een muts. Maar mocht je de muts kwijt geraakt zijn dan kun je hier het mutsje opnieuw bestellen. Het is een schattig mutsje die bescherming biedt voor je kind. Zo voelt je kind geen wind en blijft hij of zij lekker warm tijdens de wandeling. De ideale toevoeging voor elke Tula Draagdoek dus.
  Merken:
 • 34,90
  Merken:

  Tula Infant Insert – Nieuw Zwart

  , ,
  Gebruik de Tula Infant Insert om een knusse en comfortabele manier van dragen te ondervinden samen met je kindje. De Tula insert zorgt ervoor dat het nekje en hoofdje van je kindje ondersteund wordt en zorgt voor een goede ontwikkeling van de wervelkolom van je kind. Het product heeft een geïntegreerd harnas dat vast zit aan de Tula babydrager. De Tula Infant Insert is een optioneel accessoire voor de andere geweven Tula draagzakken en wordt aanbevolen om vanaf de geboorte van je kindje te gebruiken.

  Tot wanneer heb je de Tula baby insert nodig? De Tula Baby insert is nodig tot je baby ongeveer 7 kg is en vanaf ongeveer 3,5 kg. Maar dit is echt verschillend per kind en ouder en om zeker te zijn kan je altijd het beste een draagconsult nemen. De baby insert zorgt dat je kindje boven de draagzak uitkomt, dat het nekje wordt ondersteund en dat de beentjes in een goede ergonomische houding komen (een zogeheten M houding).

  34,90
  34,90
  Merken:
 • Tula Fawn draagzak
  Tula Tawn draagzak
  119,90
  Merken:

  Tula Fawn – Ergonomische Draagzak Baby

  , ,
  De Tula Fawn - Ergonomische Draagzak Baby is een ultieme draagzak voor jouw baby. De Tula baby draagzak Fawn heeft een schattig printje van witte herten op een grijs canvas. Met deze geweven Tula babydrager heb je niks anders mee nodig om je pasgeboren kindje, peuter, of kindje tot 4 jaar mee te dragen. Daarnaast is de Tula Fawn - Ergonomische Draagzak Baby ook nog te gebruiken in combinatie met de Tula Infant insert en met de Tula ‘Free to Grow’. De ‘Tula Infant Insert’ is geschikt voor baby’s vanaf 3,5 kilo.
  119,90
  119,90
  Merken:

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING

Blijf op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen, nieuwtjes etc.