Wij hebben nu ook Barefoot kinderschoentjes en slofjes in ons assortiment. Kinderen rennen graag rond op blote voeten en dit heeft een reden! Wanneer je kiest voor barefoot schoenen, kies je voor schoenen met een extreem dunne platte rubberen zool. Je kindje voelt de ondergrond, het gras, de stenen of het zand. De dunne zool maakt je bij het lopen verplicht om je voet goed af te draaien en hierdoor ook juist op je voeten te lopen. Mooi en wel zo natuurlijk! Lees meer

Barefoot schoentjes en slofjes

Kinderen rennen graag rond op blote voeten en dit heeft een reden! Ze hebben veel meer beweegruimte en grip met blote voeten om te klimmen en klauteren dan in stugge schoenen. Ook kunnen ze op blote voeten alle verschillende grondoppervlakten voelen: zand, gras, steen en grind. Lange tijd was de opvatting dat je goede stevige schoenen moest kiezen voor je kind. Maar dat beperkt zowel de bewegingsruimte als de ruimte voor de kindervoet om flexibel te reageren op wat ze onder hun voeten voelen. Lees meer. 
Barefoot slofjes voor kinderen (voor baby, dreumes en kleuter). De slofjes hebben een dunne zool waardoor de ondergrond goed waarneembaar is. Daarbij bieden de slofjes meer bewegingsruimte dan de meeste gangbare slofjes voor kinderen. De barefoot kinderslofjes worden gebruikt door de meeste bewuste ouders! Zie ook onze barefoot kinderschoentjes.