Draagdoeken, wat zijn ze mooi! Het liefst wil je ze allemaal, maar ja. Helaas laat het budget dat niet altijd toe ;) Wij hebben draagdoeken van de beste merken en veelal nog wel betaalbaar. Denk aan Tula en Little Frog draagdoeken. Zowel de rekbare doek als een geweven draagdoek voor baby, dreumes of peuter. Ook handige Ringslings. Vooral Tula heeft deze in een prachtig design.

Draagdoek

Geweven en rekbare draagdoeken van ByKay. Draagdoeken voor ouders en poppendraagdoeken voor kinderen.
De ERGObaby Babydragers werden erkend als “heupgezonde” producten door het Internationaal Instituut voor Heupdysplasie. ERGObabydragers zijn comfortabel, ergonomisch, en veilig voor baby’s heupen. ERGObaby maakt draagzakken die het grootste comfort bieden voor jou als ouder en voor je kindje. Elke ERGObaby draagzak is namelijk ergonomisch gevormd. Zo profiteer jij van het draagcomfort en je kindje van het comfortabel gedragen worden. Bovendien kun  je de draagzak op verschillende posities op je lichaam dragen. Bijvoorbeeld met je baby op je buik, heup of op de rug. Het draagcomfort voor jou als ouder is groot. Dat komt doordat de schouder- en heupriemen zacht en dik zijn, zodat het te dragen gewicht over de schouders, rug en heup wordt verdeeld. Bij het dragen van een ERGObaby draagzak krijg je dan ook veel minder snel last van hoofdpijn, zere schouders, pijn in de rug of nekpijn.
Geweven draagdoek met een prachtig design? Bekijk onze draagdoeken van de beste merken, waaronder ByKay, Little Frog en Tula.
Kokadi draagdoeken in allerlei leuke ontwerpen.

Little Frog draagdoeken voor baby's en peuters

Wil je een Little Frog draagdoek kopen, dan ben je hier aan het goede adres! De babydraagdoek van little frog is van uitstekende kwaliteit en beschikbaar in leuke, vrolijke kleuren. De geweven draagdoek is zacht, duurzaam en toch sterk! Je baby kan vanaf de geboorte gelijk in de draagdoeken van Little Frog maar wanneer hij een peuter is ,is de Little Frog draagdoek nog steeds goed te gebruiken.
Poppendraagdoek voor kinderen. Erg leuk voor de kleintjes om net als papa en/of mama met een draagdoek te lopen :-) Super schattig!
Draagdoeken van Tula kenmerken zich, net als de draagzakken, door de mooie designs.

Tula Rekbare draagdoek

Tula rekbare doeken zijn zeer geschikt voor baby's (newborns). Door de duurzame stof en de lengte van de Tula Elastic Wraps kun je kinderen dragen tot 12 kilo. De Tula rekbare doek zorgt ervoor dat de baby veilig wordt gedragen door de ouder terwijl deze de comfort en vrijheid heeft om door te gaan met de taken van de dag. Je baby kan je hartslag horen en voelt zich geborgen bij de warmte van je lichaam.  De 'Tula Wrap Design' heeft prachtige prints wat zorgt voor een hip en uniek paneel. Iedere Tula rekbare draagdoek wordt geleverd met een handleiding en een schattige opberg tas. Bekijk ook de prachtige Tula Draagzakken en Tula Ringslings.