Tula draagzak voor baby's en kleuters

Tula geweven draagzakken zijn ergonomisch en hebben vooral een prachtig design. Wij hebben Tula draagzakken voor baby en Tula draagzakken voor peuters. Als je kiest voor een baby draagzak bij een nog jonge baby kan je het beste er een Tula infant insert erbij bestellen ter ondersteuning van het hoofdje. Met de Tula draagzak Free to Grow krijg je een draagzak die meegroeit met je kindje en die je kunt gebruiken vanaf de eerste dag na de geboorte.  De Tula Free to Grow draagzak is namelijk verstelbaar in de breedte en in de hoogte en groeit daardoor mee met je baby vanaf de geboorte t/m ongeveer kledingmaat 86. De Tula Half Buckle is een draagzak met schouderbanden die je vastknoopt i.p.v. klikt. Deze is ook te gebruiken vanaf de geboorte t/m ongeveer kledingmaat 86.

Tula Draagzak

Tula free to grow en baby insert voor Tula draagzak

De Tula draagaccessoires bieden uitkomst bij de "Standaard Tula draagzakken". Hiervoor hebben wij de Tula verbreders en ook de Tula infant insert. Wanneer heb je de Tula Free to Grow nodig? De “Tula free to grow” verlengstukken heb je nodig als je kindje ongeveer maat 86 heeft. Te groot voor de Tula baby draagzak en eigenlijk te klein voor de Tula Peuter draagzak. Het is belangrijk dat de beentjes van knie tot knie worden ondersteund. Als dit niet meer het geval is bij de baby Tula (ook wel standaard Tula) dan kan je de “Free to Grow” verbreders gebruiken zodat je kindje een goede ergonomische houding blijft behouden.

Tula baby draagzak

Onze Tula baby draagzak collectie heeft ergonomisch draagzakken met een prachtig ontwerp. Wanneer je een Tula draagzak wilt gebruiken voor kleine baby adviseren we ook een Tula infant insert erbij te kopen voor de ondersteuning van het nekje van je baby. De Tula draagzak is te gebruiken als buikdrager en rugdrager en is makkelijk om te doen voor jou als drager. Let wel, rugdragen raden wij bij 'new borns' af. Draag dan maar lekker op de buik, wel zo veilig en veel gezelliger toch!? Zie ook onze Draagzakken voor Peuter en onze Draagzak accessoires.
Deze draagzak heeft 3 ergonomische draagposities: op je rug en op je buik (gezichtje naar binnen én naar buiten!). Het is de allereerste Tula waarmee je ergonomisch op de buik, met het gezichtje naar buiten kan dragen! Met het handige knopensysteem pas je de grootte van de draagzak aan, aan de grootte van je kindje, zodat hij of zij steeds voldoende ondersteuning krijgt van knie tot knie, zo is de ergonomische M-houding verzekerd. Bovendien is hij ideaal voor pasgeborenen, want je kan de Tula Explore gebruiken vanaf de geboorte, zonder verkleinkussen, tot wel 20 kilogram.
Tula Free to Grow draagzakken hebben drie standen waardoor de draagzak geschikt is voor newborn, baby en peuter. In feite is de Tula Free-to-Grow draagzak een Tula Baby en een Tula toddler draagzak in één. En je hoeft dan ook niet een insert te gebruiken bij een baby of een verlengstuk als je kindje niet meer in de baby draagzak past.
De allereerste Tula waarmee je ergonomisch op de buik, met het gezichtje naar buiten kan dragen! Deze draagzak heeft 3 ergonomische draagposities: op je rug en op je buik (gezichtje naar binnen én naar buiten!). Met het handige knopensysteem pas je de grootte van de draagzak aan, aan de grootte van je kindje, zodat hij of zij steeds voldoende ondersteuning krijgt van knie tot knie, zo is de ergonomische M-houding verzekerd. Bovendien is hij ideaal voor pasgeborenen, want je kan de Tula Explore gebruiken vanaf de geboorte, zonder verkleinkussen, tot wel 20 kilogram.

Tula draagzak peuter

Tula draagzakken zijn ergonomisch en hebben vooral een prachtig design. Wij hebben Tula draagzakken voor baby's en Tula draagzakken voor peuters. De Tula draagzak voor peuters is gemakkelijk te verstellen en heeft gevulde schouderbanden wat zorgt voor extra draagcomfort. De Tula Toddler kan je dragen vanaf maat 86/92 en kan je je kindje hierin dragen tot ongeveer kledingmaat 104. Daarna kun je er nog Tula verbreders (Free to Grow's) op de Tula Toddler zetten en kan je hier maximaal plezier uithalen.