Contact

Bij Littlegreeny kun je terecht met je vragen over onze producten, hoe je die kunt gebruiken en ook onderhouden. Doordat er steeds meer informatie is zijn er veel prikkels voor zowel volwassenen en kinderen. Er zijn gevallen waarbij kinderen dit moeilijk kunnen verwerken. Dit kan ervoor zorgen dat een kind zicht terugtrekt of angstig word. Ook kan het ervoor zorgen dat een kind heftig reageert op bepaalde situaties. De producten die wij verkopen zijn er op gericht om rust en balans creëren. Heb je nog vragen over onze producten stel ze gerust.

Daarnaast kunnen we je helpen met deskundig advies, en als we het antwoord een keer niet meteen weten zoeken we het voor je uit of brengen je in contact met iemand die ons verder helpt.

Bovendien kunnen we door de samenwerking met de professionals van Zuiver Geluk beschikken over een groot netwerk van mensen met diverse specialisaties en hebben we nauwe contacten met onze partners en leveranciers over gebruikte grondstoffen, het productieproces en de toepassingen van de producten.

  Naam:

  E-mailadres:

  Telefoon:

  Vragen en/of opmerkingen:

  Bij voorkeur, neemt u contact met ons op via e-mail info@littlegreeny.nl.

  je kunt ons telefonisch bereiken op het nummer
  058-4840588

  Wij zijn bereikbaar maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

  Little Greeny
  t.a.v. Winfried van der Veen
  Ternatestraat 15
  8022 NL Zwolle

  Email: info@littlegreeny.nl

  KvK-nummer: 71016414
  Btw-identificatienummer: NL858547594B01
  IBAN: NL 57 TRIO 0338949313: BIC nr.: TRIONL2U