Draagzak voor baby en peuter

Wij hebben prachtige, prachtige, prachtige draagzakken in onze webshop. Van onder andere ByKay, Little Frog en Tula. Hebben wij al gezegd dat ze prachtig zijn? Vooral de Tula draagzak staat bekend om zijn mooie prints. Maar ook de andere merken hebben hele mooie dragers. Wij verkopen alleen ergonomische dragers! Uiteraard. En ja, een draagzak of draagdoek is ook voor mannen! Wij hebben hele stoere draagzakken in ons assortiment. Ook hebben we bijhorende draag accessoires te koop om een draagzak te kunnen gebruiken bij een net geboren baby, dreumes en bij een peuter of ouder kindje.

Draagzak

De ERGObaby Babydragers werden erkend als “heupgezonde” producten door het Internationaal Instituut voor Heupdysplasie. ERGObabydragers zijn comfortabel, ergonomisch, en veilig voor baby’s heupen. ERGObaby maakt draagzakken die het grootste comfort bieden voor jou als ouder en voor je kindje. Elke ERGObaby draagzak is namelijk ergonomisch gevormd. Zo profiteer jij van het draagcomfort en je kindje van het comfortabel gedragen worden. Bovendien kun  je de draagzak op verschillende posities op je lichaam dragen. Bijvoorbeeld met je baby op je buik, heup of op de rug. Het draagcomfort voor jou als ouder is groot. Dat komt doordat de schouder- en heupriemen zacht en dik zijn, zodat het te dragen gewicht over de schouders, rug en heup wordt verdeeld. Bij het dragen van een ERGObaby draagzak krijg je dan ook veel minder snel last van hoofdpijn, zere schouders, pijn in de rug of nekpijn.
Diverse modellen Hoppediz draagzakken.
De Kokadi TaiTai draagzak is een "Half Buckle Draagzak” en heeft slechts 1 band met een gesp rondom het middel. De schouderbanden kan je zelf knopen (en deze hebben dus geen gesp). De schouderbanden kunnen worden gedraaid tijdens het dragen op de buik of de rug. De Kokadi Flip draagzak is een “Full Buckle Draagzak” waarbij zowel de schouderbanden als de middelband geopend en gesloten kunnen worden middels een gesp. De Kokadi Flip draagzak is gemaakt van de geweven baby draagdoeken aan het achter paneel. Deze eigenschap zorgt voor grote comfort voor zowel ouders als kinderen.

Tula draagzak voor baby's en kleuters

Tula geweven draagzakken zijn ergonomisch en hebben vooral een prachtig design. Wij hebben Tula draagzakken voor baby en Tula draagzakken voor peuters. Als je kiest voor een baby draagzak bij een nog jonge baby kan je het beste er een Tula infant insert erbij bestellen ter ondersteuning van het hoofdje. Met de Tula draagzak Free to Grow krijg je een draagzak die meegroeit met je kindje en die je kunt gebruiken vanaf de eerste dag na de geboorte.  De Tula Free to Grow draagzak is namelijk verstelbaar in de breedte en in de hoogte en groeit daardoor mee met je baby vanaf de geboorte t/m ongeveer kledingmaat 86. De Tula Half Buckle is een draagzak met schouderbanden die je vastknoopt i.p.v. klikt. Deze is ook te gebruiken vanaf de geboorte t/m ongeveer kledingmaat 86.