Draagzak

Filters

Tonen 1-40 van 45 producten

Toon 40/80/Alles

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

1-40 of 45 products

Draagzak voor baby en peuter

Wij hebben prachtige, prachtige, prachtige draagzakken in onze webshop. Van onder andere ByKay, Little Frog en Tula. Hebben wij al gezegd dat ze prachtig zijn? Vooral de Tula draagzak staat bekend om zijn mooie prints. Maar ook de andere merken hebben hele mooie dragers. Wij verkopen alleen ergonomische dragers! Uiteraard. En ja, een draagzak of draagdoek is ook voor mannen! Wij hebben hele stoere draagzakken in ons assortiment. Ook hebben we bijhorende draag accessoires te koop om een draagzak te kunnen gebruiken bij een net geboren baby, dreumes en bij een peuter of ouder kindje.

 • Nieuw
  tula draagzak doodle free to grow
  159,00
  Merken:

  Tula Free to Grow draagzak – Doodle

  , , ,
  Deze prachtige Tula Free to Grow Doodle draagzak is zwart met een patroon van witte symbolen. Zoals we van Tula zijn gewend heeft dus deze Free to Grow ook een prachtig design. De Free to Grow draagzakken van Tula kunnen in drie standen worden gezet waardoor deze geschikt zijn voor baby, dreumes en peuter. De Tula Free to Grow verstelbare draagzak gaat dus langer mee dan de Tula Baby en Toddler modellen. Het afneembare hoofdkapje is ook in hetzelfde ontwerp gemaakt.
  159,00
  159,00
  Merken:
 • Tula illusion
  Tula illusion baby carrier
  139,00

  Tula Illusion – Draagzak Baby

  , , ,
  De Tula Baby Draagzak is een ideale babydrager waarbij jij je handen vrij hebt. Je hebt de mogelijkheid je kind te dragen tot ze vier jaar oud zijn. Een Tula draagzak Illusion is compatibel met de Tula infant Insert en met de Tula Free To Grow peuter uitbreidingen.De Tula Illusion heeft een erg leuk printje.
  139,00
  139,00
 • 159,00

  Tula Free to Grow draagzak – Inquire

  , , ,
  Deze prachtige Tula Free to Grow Hide and Seek draagzak is bruin met een patroon van stippen. Zoals we van Tula zijn gewend heeft dus deze Free to Grow ook een prachtig design. De Free to Grow draagzakken van Tula kunnen in drie standen worden gezet waardoor deze geschikt zijn voor baby, dreumes en peuter. De Tula Free to Grow verstelbare draagzak gaat dus langer mee dan de Tula Baby en Toddler modellen. Het afneembare hoofdkapje is ook in hetzelfde ontwerp gemaakt.
  159,00
  159,00
 • 159,00

  Tula Free to Grow draagzak – Hide and Seek

  , , ,
  Deze prachtige Tula Free to Grow Hide and Seek draagzak is wit met een patroon van bladeren. Zoals we van Tula zijn gewend heeft dus deze Free to Grow ook een prachtig design. De Free to Grow draagzakken van Tula kunnen in drie standen worden gezet waardoor deze geschikt zijn voor baby, dreumes en peuter. De Tula Free to Grow verstelbare draagzak gaat dus langer mee dan de Tula Baby en Toddler modellen. Het afneembare hoofdkapje is ook in hetzelfde ontwerp gemaakt.
  159,00
  159,00
 • 139,00

  Tula Round and Round – Ergonomische Draagzak Baby

  , ,
  Neem een wandeling met de schattige Tula Baby Carrier die liefde voor de fiets toont! Zeg hallo tegen 'Round and Round', een fiets thema voor de Tula Baby Carrier. 'Round and Round' heeft een leuk, herhalend patroon van fietsen in blauw, grijs, wit en geel op een mooie blauwe achtergrond. Het heeft een marineblauw canvas en hoodie. Geniet van de Tula Baby Carrier 'Round and Round'!
  139,00
  139,00
 • 139,00

  Tula Foxgloves – Ergonomische Draagzak Baby

  , ,
  Bloei samen door de eenvoudige momenten en grote avonturen van elke dag! Onze Tula Foxgloves Coast Carrier, met geventileerd gaas, kan u helpen en baby blijven cool tijdens uw activiteiten. Foxgloves' is besprenkeld met fijne bloesems van vossenglazen tegen een elegante marineblauw in combinatie met een lichtgrijs meshpaneel, lichtgrijs meshkap en ons donkergrijze doek.
  139,00
  139,00
 • 139,00

  Tula Clever – Ergonomische Draagzak Baby

  , ,
  Toen er voor het eerst de ultra-hippe-clever dekenontwerp werd geintroduceerd bij Tula wisten we dat het te schattig was om geen Tula-drager te worden! We zijn enthousiast dat we deze coole Tula Carrier met u kunnen delen! 'Clever' is een speels ontwerp van hipster dieren gekleed in glazen, strikjes en andere trendy accessoires tegen een gewaagd minty kleur- en driehoek ontwerp. 'Clever' is gekoppeld aan ons grijze doek. Draag je kleine koele kerel of meid in een even schattige hip-print waar wij van houden!
  139,00
  139,00
 • 139,00

  Tula Frolic – Ergonomische Draagzak Baby

  , ,
  Een extra vleugje speelsheid zal je dag zeker verbeteren! Daarom zijn we super blij met deze Tula Baby Carrier! 'Frolic' gevuld met eenhoorn magie en roze harten! 'Frolic' heeft een perfect roze achtergrond met eenhoorns die onder harten en zachtgroen gebladerte trillen.Een perzik glad lichtgrijs doek bedekt de taille en armbanden; En de comfortabele beenbekleding heeft gestreepte patronen in roze tinten en gouden sterren. Het is moeilijk om geen lach te dragen als je je baby draagt in deze gebruiksvriendelijke, ergonomische Tula.
  139,00
  139,00
 • 139,00

  Tula Pixie- Ergonomische Draagzak Baby

  , ,
  Deze volledig beprintte Tula Baby Carrier is een perfecte combinatie van ondersteuning en stijl! Zeg hallo tegen 'Pixie': een Tula Baby Carrier met een herhalend patroon van gevoelige tinten van roze, blauw en grijs.
  139,00
  139,00
 • 159,00

  Tula Free to Grow draagzak – Stormy

  , , ,
  Hou het simpel met de Tula Stormy. Een verfijnde kleur van donkergrijs creëert een onderschat, maar chic kleurenpalet voor deze Free-to-Grow Carrier. Stormy's moderne kleur  van grijs is gemaakt met ons cool twill materiaal, inclusief de afneembare kap.
  159,00
  159,00
 • 139,00

  Tula Frost Coast – Ergonomische Draagzak Baby – Tula Coast

  , ,
  Tula Coast Frost, draagzak met mesh, ideaal voor warme zomer dagen door het speciale mesh rugpand stofgebruik. Verkrijgbaar als babydrager en peuterdrager.
  139,00
  139,00
 • tula free to grow indigo
  free to grow indigo
  159,00
  Merken:

  Tula Free to Grow draagzak – Indigo

  , , ,
  Deze prachtige Tula Free to Grow Indigo draagzak heeft een effen blauw/groene kleur. Zoals we van Tula zijn gewend heeft dus deze Free to Grow ook een prachtig design. De Free to Grow draagzakken van Tula kunnen in drie standen worden gezet waardoor deze geschikt zijn voor baby, dreumes en peuter. De Tula Free to Grow verstelbare draagzak gaat dus langer mee dan de Tula Baby en Toddler modellen. Het afneembare hoofdkapje is ook in hetzelfde ontwerp gemaakt.
  159,00
  159,00
  Merken:
 • 149,00

  Tula Foxgloves – Toddler Draagzak

  , , ,
  Bloei samen door de eenvoudige momenten en grote avonturen van elke dag! Onze Tula Foxgloves Coast Carrier, met geventileerd gaas, kan u helpen en baby blijven cool tijdens uw activiteiten. Foxgloves' is besprenkeld met fijne bloesems van vossenglazen tegen een elegante marineblauw in combinatie met een lichtgrijs meshpaneel, lichtgrijs meshkap en ons donkergrijze doek.
  149,00
  149,00
 • 139,00
  Merken:

  Tula Maze Coast – Ergonomische Draagzak Baby – Tula Coast

  , ,
  Tula Coast Maze is een licht blauwe turquoise canvas draagzak met licht blauw mesh op het rugpand. Omlijnd door een licht blauwe turquoise canvas met kleine driehoekjes geometrische stijl print.Met de Tula infant Insert en met de Tula Free To Grow peuter uitbreidingen is je Tula nog comfortabeler. De Tula Maze Baby heeft als voordeel dat jij je handen vrij hebt tijdens het dragen van je kind. Daarnaast vinden veel mensen het fijn om hun kind dicht tegen zich aan te nestelen. Bekijk nu de Tula Draagzakken om dit gemak zelf te ervaren!
  139,00
  139,00
  Merken:
 • 139,00

  Tula Sanibel – Ergonomische Draagzak Baby

  , ,
  Breng een beetje zonneschijn en vakantie met je mee wanneer je je baby in deze Tula Baby Carrier draagt! 'Sanibel' is versierd met felgekleurde roze flamingo's, hartvormige 'sunnies' en aqua palmbomen die een prettige, strand theme print creëren.Met de Tula infant Insert en met de Tula Free To Grow peuter uitbreidingen is je Tula nog comfortabeler. De Tula Sanibel Baby heeft als voordeel dat jij je handen vrij hebt tijdens het dragen van je kind. Daarnaast vinden veel mensen het fijn om hun kind dicht tegen zich aan te nestelen. Bekijk nu de Tula Draagzakken om dit gemak zelf te ervaren!
  139,00
  139,00
 • 139,00

  Tula Laguna Sky – Ergonomische Draagzak Baby

  , ,
  Laat liefde opstijgen en uitbreiden in een baby carrier die kalmerend en comfortabel is! 'Laguna Sky' heeft een serene achtergrond die blauw en groene tinten bevat dit doet denken aan een rustige water scene en onze ultra zachte canvas in Navy. Zoals altijd heeft de Tula Baby Carrier een intuïtief, gemakkelijk bij te stellen design dat perfect past bij het rustige printje. Het is een liefdevolle keuze om een beetje zonneschijn toe te voegen aan je dag.Met de Tula infant Insert en met de Tula Free To Grow peuter uitbreidingen is je Tula nog comfortabeler. De Tula Laguna Sky Baby heeft als voordeel dat jij je handen vrij hebt tijdens het dragen van je kind. Daarnaast vinden veel mensen het fijn om hun kind dicht tegen zich aan te nestelen. Bekijk nu de Tula Draagzakken om dit gemak zelf te ervaren!
  139,00
  139,00
 • tula free to grow carrier imagine
  tula free to grow carrier imagine
  159,00
  Merken:

  Tula Free to Grow draagzak – Imagine – Strepen

  , , ,
  De blauwe Tula Free to Grow draagzak met strepen. Zoals altijd bij Tula hebben de introductiemodellen van de Tula Free-To-Grow draagzakken ook weer een prachtig design. De Free-to-Grow draagzak is in te stellen in drie standen waardoor hij geschikt is voor newborn, baby en peuter. De Free to Grow draagzak is te gebruiken tot wel 20 Kg. Zie hieronder meer informatie over deze nieuwe modellen.
  159,00
  159,00
  Merken:
 • 139,90
  Merken:

  Ergobaby – Adapt Babydraagzak – Graphic Grey

  Dit is de perfecte draagzak voor kinderen tot 20kg, zo zorgt het ervoor dat je je handen handig vrij houdt en toch jouw kleintje mee kunt nemen. Daarnaast vinden veel mensen het een fijn gevoel om hun kind genesteld tegen zich aan te hebben.
  139,90
  139,90
  Merken:
 • 139,90
  Merken:

  Ergobaby – Adapt Babydraagzak – Geo Black

  Dit is de perfecte draagzak voor kinderen tot 20kg, zo zorgt het ervoor dat je je handen handig vrij houdt en toch jouw kleintje mee kunt nemen. Daarnaast vinden veel mensen het een fijn gevoel om hun kind genesteld tegen zich aan te hebben.
  139,90
  139,90
  Merken:
 • Adapt-Azure-Blue
  139,90
  Merken:

  Ergobaby – Adapt Babydraagzak – Azure Blue

  Dit is de perfecte draagzak voor kinderen tot 20kg, zo zorgt het ervoor dat je je handen handig vrij houdt en toch jouw kleintje mee kunt nemen. Daarnaast vinden veel mensen het een fijn gevoel om hun kind genesteld tegen zich aan te hebben.
  139,90
  139,90
  Merken:
 • Sale
  bykay rekbare draagdoek design grijs bloem fuchia roze
  bykay rekbare draagdoek design grijs bloem fuchia roze
  69,95 62,96
  Merken:

  ByKay Rekbare Draagdoek Deluxe – Antraciet met roze bloem – Fuchsia 4,6M

  , , , , ,
  Hippe ByKay rekbare draagdoek Luxe uitvoering in de kleur Antraciet en grijs met een Roze bloem (Bykay Stretchy Wrap Fuchsia Flower).De Stretchy Wrap Deluxe draagdoek van ByKay is al direct na de geboorte van je kindje te gebruiken. Deze draagdoek maakt het mogelijk om je kindje op een veilige en comfortabele manier bij je te dragen. En dat terwijl je je handen vrij hebt voor andere dingen. De draagdoek is 4,6 meter en te gebruiken tot kindjes van maximaal 18 kg. Deze draagdoek is te gebruiken door zowel vrouwen als mannen.
  69,95 62,96
  69,95 62,96
  Merken:
 • Sale
  kokadi 99 stars draagdoek
  149,00 134,10
  Merken:

  Kokadi draagdoek 99 Stars – ong. maat 6 – 4,8 m – sterren

  , , , , ,
  99 Stars draagdoek van het merk Kokadi.Deze prachtige Kokadi katoenen Draagdoek 99 Stars is gemaakt van 100 procent biologisch katoen en heeft een zwart / witte kleur. De geweven draagdoek is ontzettend veelzijdig. Deze babydraagzak heeft met haar sterren patroon een moderne en trendy look. Kokadi zelf noemt de stof zacht jacquard. En dat merk je!
  149,00 134,10
  149,00 134,10
  Merken:
 • tula free to grow draagzak discover
  159,00
  Merken:

  Tula Free to Grow draagzak – Discover – Zwart

  , , ,
  Deze Tula Free to Grow draagzak is zwart met grijze sterretjes. Weer een prachtig ontwerp van Tula. Ook het hoofdkapje heeft dit ontwerp. De Tula Free-to-Grow draagzak is in drie standen te verstellen waardoor hij geschikt is voor baby, dreumes en peuter! Je hebt dus geen insert of een verlengstuk nodig bij dit model van Tula, ongeacht de grootte van je kindje. De Free-to-Grow draagzak is geschikt voor kindjes tussen de 3 en 20 Kg.
  159,00
  159,00
  Merken:
 • tula free to grow blauw bloemen print design
  tula free to grow draagzak blossom
  159,90
  Merken:

  Tula Free to Grow draagzak – Blossom – Bloemen

  , , ,
  De blauwe Tula Free to Grow draagzak met bloemen motief en witte stippen. Zoals altijd bij Tula hebben de introductiemodellen van de Tula Free-To-Grow draagzakken ook weer een prachtig design. De Free-to-Grow draagzak is in te stellen in drie standen waardoor hij geschikt is voor newborn, baby en peuter. De Free to Grow draagzak is te gebruiken tot wel 20 Kg. Zie hieronder meer informatie over deze nieuwe modellen.
  159,90
  159,90
  Merken:
 • 139,50
  Merken:

  Tula Queen Koala – Ergonomische Draagzak Baby

  , ,
  Tula Queen Koala - Baby draagzak is een perfecte draagzak om jouw kleintje mee te nemen. Het is mogelijk om je kind te dragen tot ze vier jaar oud zijn. Een Tula draagzak is compatibel met de Tula infant Insert en met de Tula Free To Grow peuter uitbreidingen. Een Tula baby draagzak heeft veel voordelen. Naast dat het handig is om je handen vrij te hebben tijdens het dragen van je kind, vinden veel mensen het fijn om hun kind genesteld tegen zich aan te hebben. Bekijk nu onze Tula Draagzakken en ervaar het gemak zelf!
  139,50
  139,50
  Merken:
 • Bliss Bouquet Tula Toddler Draagzak
  Bliss Bouquet Tula Toddler Draagzak
  149,00
  Merken:

  Tula Bliss Bouquet – Ergonomische Draagzak Toddler

  , ,
  De Tula Bliss Bouquet - Toddler draagzak is een fijne draagzak om jouw kleintje in mee te dragen, naar waar je ook wilt! Je hebt niks anders nodig dan een geweven Tula draagdoek om je peuter of baby te dragen. Het is mogelijk om je kind te dragen tot ze vier jaar oud zijn.De Tula Bliss Bouquet heeft een mooi zomers printje. Het printje is een perfecte balans tussen interessant en levendig. Bliss Bouquet heeft prachtige gedetailleerde bloemen op een hemels gekleurde achtergrond.
  149,00
  149,00
  Merken:
 • 149,00
  Merken:

  Tula Melody – Ergonomische draakzak Toddler

  , ,
  De Tula Melody - Ergonomische Draagzak Toddler is een Tula met vrolijke kleuren. De Melody heeft een kleurig patroon met vogelkooitjes en fluitende vogels. Het grijze canvas kleurt mooi bij de aquakleurige achtergrond.De Tula Melody - Draagzak Toddler is gemaakt om kinderen vanaf 18 maanden tot 4 jaar te dragen. Met een Tula draagzak draag je je kind om je lichaam, waardoor je je handen vrij hebt. Daarnaast is het gewoon fijn om je kind veilig om je heen genesteld te hebben. We raden je aan om deze Tula Melody Draagzak Toddler niet te gebruiken voor kinderen die kleiner zijn dan 80 centimeter. De print bevat witte pijlen op een blauwe achtergrond. De Tula is gemakkelijk om aan te doen, en zo overal jouw kindje mee naar toe te nemen.
  149,00
  149,00
  Merken:
 • 149,00
  Merken:

  Tula Jack – Ergonomische Draakzak Toddler

  , ,
  De Tula Jack - Draagzak Toddler is gemaakt om kinderen vanaf 18 maanden tot 4 jaar te dragen. Met een Tula draagzak draag je je kind om je lichaam, waardoor je je handen vrij hebt. Daarnaast is het gewoon fijn om je kind veilig om je heen genesteld te hebben. We raden je aan om deze Tula Jack Draagzak Toddler niet te gebruiken voor kinderen die kleiner zijn dan 80 centimeter. De Tula is gemakkelijk om aan te doen, en zo overal jouw kindje mee naar toe te nemen.
  149,00
  149,00
  Merken:
 • 95,00
  Merken:

  Hoppediz Hop-Tye Conversion draagzak – San Francisco

  , ,
  De Hoppediz Hop-Tye Conversion draagzak - Chiago is een vrolijke draagzak die gedragen kan worden vanaf de geboorte tot ongeveer 2,5 jaar oud. De draagzak zit voor zowel ouder als kind erg comfortabel. De bredere schouderbanden zorgen ervoor dat het gewicht van je kind gelijkmatig verdeeld wordt. Verder kan het slaapkapje nog opgerold worden voor nekondersteuning.
  95,00
  95,00
  Merken:
 • tula-ergonomische-draagzak-jack-baby
  tula-ergonomische-draagzak-jack-baby
  139,00
  Merken:

  Tula Jack- Bevers – Ergonomische Draagzak Baby

  , ,
  De Tula Jack- Ergonomische Draagzak Baby is een Tula met een leuk patroon op een donkergrijs canvas. Met deze Tula Jack kan je je kind (tot de leeftijd van 4 jaar) overal mee naar toe nemen. Met de Tula infant Insert en met de Tula Free To Grow peuter uitbreidingen is je Tula nog comfortabeler. De Tula Jack Baby heeft als voordeel dat jij je handen vrij hebt tijdens het dragen van je kind. Daarnaast vinden veel mensen het fijn om hun kind dicht tegen zich aan te nestelen. Bekijk nu de Tula Draagzakken om dit gemak zelf te ervaren!
  139,00
  139,00
  Merken:
 • Hoppediz Hop-Tye draagzak Chicago
  95,00
  Merken:

  Hoppediz Hop-Tye Conversion draagzak – Chicago

  , ,
  De Hoppediz Hop-Tye Conversion draagzak - Chicago is een mooie, allerdaagse draagzak en kan gedragen worden vanaf de geboorte tot ongeveer 2,5 jaar oud. De draagzak zit erg comfortabel voor zowel ouder als kind. De bredere schouderbanden zorgen ervoor dat het gewicht van je kind gelijkmatiger verdeeld wordt. Verder kan het slaapkapje nog opgerold worden voor meer nekondersteuning.
  95,00
  95,00
  Merken:
 • 12,90

  Kokadi beenwarmers Leon

  , , , , , , , , ,
  De Leon beenwarmers van het uit Duitsland afkomstige merk Kokadi houden de beentjes van je kindje warm. Handig als je bijvoorbeeld een avondwandeling maakt op een mooie zomeravond. De beentjes kunnen dan namelijk snel afkoelen maar met dit accessoire voorkom je dat.
  12,90
  12,90
 • 139,00
  Merken:

  Tula Twiggy- Ergonomische Draagzak Baby

  , , ,
  De Tula Twiggy - Ergonomische Draagzak Baby is een Tula met een vrolijk herhalend bloemenpatroon op een zwart canvas. De Tula is gemakkelijk om aan te doen, en zo overal jouw kindje mee naar toe te nemen. Het is mogelijk om je kind te dragen tot ze vier jaar oud zijn. Een Tula draagzak is compatibel met de Tula infant Insert en met de Tula Free To Grow peuter uitbreidingen. Een Tula baby draagzak heeft veel voordelen. Naast dat het handig is om je handen vrij te hebben tijdens het dragen van je kind, vinden veel mensen het fijn om hun kind genesteld tegen zich aan te hebben. Bekijk nu onze Tula Draagzakken en ervaar het gemak zelf!
  139,00
  139,00
  Merken:
 • Tula-draagzak-baby-Lunabrite
  Tula-draagzak-baby-Lunabrite
  139,00
  Merken:

  Tula draagzak Lunabrite – Baby – Standard – Ergonomisch

  , ,
  De Tula Baby Draagzak is een ideale baby draagzak en is samen met de Tula infant Insert vanaf de geboorte te gebruiken. Hierdoor kan je de Tula draagzak gebruiken voor je baby en peuter. De Tula Lunabrite heeft een print wat is geïnspireerd door de oceaan en heeft net als alle andere draagzakken een afneembaar slaap kapje. Wanneer je kindje uit de Tula groeit hoef je geen nieuwe draagzak aan te schaffen maar kan je ook de Free to Grow verlengstuk aanschaffen. Zo kan je je kind als kleuter nog comfortabel meedragen. Natuurlijk kan je ook een leuke peuter Tula aanschaffen.
  139,00
  139,00
  Merken:
 • Sale
  Tula-draagzak-toddler-indigo
  Tula-draagzak-toddler-indigo
  149,00 134,10
  Merken:

  Tula Indigo- Toddler Draagzak

  , , ,
   De Tula Indigo - Toddler Draagzak is gemaakt om kinderen vanaf 18 maanden tot 4 jaar te dragen. De Toddler draagdoek Indigo heeft een neutrale indigo kleur.   Met de geweven draagzak draag je je kind om je lichaam, waardoor je jouw handen vrij hebt. Daarnaast is het gewoon fijn om je kind veilig om je heen genesteld te hebben. We raden je aan om deze Tula Indig - Toddler Draagzak niet te gebruiken voor kinderen die kleiner zijn dan 80 centimeter.
  149,00 134,10
  149,00 134,10
  Merken:
 • 139,00
  Merken:

  Tula Shenandoah – Ergonomische Draagzak Baby

  , ,
  De Tula Shenandoah - Ergonomische Draagzak Baby is een Tula met maar een vrolijk patroon. Een mooie Tula met een gekleurd herfst bos, een prachtige Tula voor een mooi weer dag om er lekker op uit te gaan met je kindje. Het is mogelijk om je kind te dragen tot ze vier jaar oud zijn. Een Tula draagzak is compatibel met de Tula infant Insert en met de Tula Free To Grow peuter uitbreidingen. Een Tula baby draagzak heeft veel voordelen. Naast dat het handig is om je handen vrij te hebben tijdens het dragen van je kind, vinden veel mensen het fijn om hun kind genesteld tegen zich aan te hebben. Bekijk nu onze Tula Draagzakken en ervaar het gemak zelf!
  139,00
  139,00
  Merken:
 • 139,00
  Merken:

  Tula Indigo – Ergonomische Draagzak Baby – Standard

  , ,
  De Tula Indigo - Ergonomische Draagzak Baby is een Tula met maar 1 kleur namelijk indigo, dit maakt het makkelijk combineer baar en is zowel voor man als vrouw leuk! Het is mogelijk om je kind te dragen tot ze vier jaar oud zijn. Een Tula draagzak is compatibel met de Tula infant Insert en met de Tula Free To Grow peuter uitbreidingen. Een Tula baby draagzak heeft veel voordelen. Naast dat het handig is om je handen vrij te hebben tijdens het dragen van je kind, vinden veel mensen het fijn om hun kind genesteld tegen zich aan te hebben. Bekijk nu onze Tula Draagzakken en ervaar het gemak zelf!
  139,00
  139,00
  Merken:
 • Kokadi beenwarmers Emma in Wunderland
  Kokadi beenwarmers Emma in Wunderland
  12,90
  Merken:

  Kokadi beenwarmers Emma in Wunderland

  , , , , , , , , ,
  De Emma in Wunderland beenwarmers van het uit Duitsland afkomstige merk Kokadi houden de beentjes van je kindje warm. Handig als je bijvoorbeeld een Avondwandeling maakt op een mooie zomeravond. De beentjes kunnen dan snel afkoelen maar met dit accessoire voorkom je dat.
  12,90
  12,90
  Merken:
 • Kokadi-draagdoek-David-in-Wonderland-little-Greeny-2
  159,00
  Merken:

  Kokadi Flip toddler – David in Wunderland

  , ,
  Deze mooie draagzak van het Duitse merk Kokadi geeft jou en je kindje veel vrijheid. Je kunt de draagzak bijvoorbeeld gebruiken voor een strandwandeling. Terwijl jij wandelt doet je kindje allerlei nieuwe indrukken op.
  159,00
  159,00
  Merken:
 • Tula Tide Pool draagzak
  139,00
  Merken:

  Tula Tide Pool – Ergonomische Draagzak Baby

  , ,
  De Tula Tide Pool - Ergonomische Draagzak Baby is een ideale babydrager.Het is mogelijk om je kind te dragen tot ze vier jaar oud zijn. Een Tula draagzak is compatibel met de Tula infant Insert en met de Tula Free To Grow peuter uitbreidingen. Een Tula baby draagzak heeft veel voordelen. Naast dat het handig is om je handen vrij te hebben tijdens het dragen van je kind, vinden veel mensen het fijn om hun kind genesteld tegen zich aan te hebben. Bekijk nu onze Tula Draagzakken en ervaar het gemak zelf! De geweven draagzak heeft een vrolijk patroon met verschillende gekleurde driehoekjes.
  139,00
  139,00
  Merken:

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING

Blijf op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen, nieuwtjes etc.