De kinderkamer is een belangrijke plek voor je kleintje. Hij of zijn kan er slapen, spelen en inspiratie opdoen. We hebben dan ook leuke kartonnen kinderkamer meubelen en accessoires voor de baby- en kinderkamer die allemaal ECO vriendelijk zijn en een leuk design hebben.

Kinderkamer en babykamer accessoires

Om het aankleedkussen moet natuurlijk een leuke hoes! Onze aankleedkussenhoes is gemaakt van 100% natuurlijk katoen en is verkrijgbaar in verschillende leuke prints wat hem een must maakt voor elke babykamer. We verkopen onder andere hoezen van het GOTZ gecertificeerde merk Fresk.

anti allergeen babymatras

Een goed baby matras moet niet alleen lekker slapen maar moet ook aan de beste eisen voldoen. Onze babymatrassen doen dat! Daarnaast zijn onze baby matrassen anti – allergeen wat betekent dat ze bescherming bieden tegen huismijt.
Een babywieg staat niet alleen leuk in je babykamer, het is daarnaast ook nog een veilige omgeving voor je baby. Onze eco babywieg is speciaal gemaakt voor de eerste paar maanden en super praktisch aangezien hij snel monteerbaar en demonteerbaar is.
Een set van 2 hydrofiele doeken om als kraamcadeau te geven of om zelf aan te schaffen. Je kan de hydrofiele doek multifunctioneel gebruiken: als zonnescherm over de kinderwagen, als afscherming bij borstvoeding, om het aankleedkussen schoon te houden of als wieg- of ledikant dekentje.
Wanddecoratie voor in de babykamer. Je kunt ze in de wieg van je kleintje plaatsen of ophangen als posters. We hebben onder andere kunstkaarten met verschillende motieven van het sociaal ecologisch verantwoorde merk Wee Gallery. Je baby gaat echt maanden van de kunstkaarten genieten.

Eco vriendelijke kartonnen kinderkamer meubelen

Kartonnen meubelen voor de baby- en kinderkamer zijn niet alleen duurzaam maar ook erg leuk! De meubels zijn gemaakt van duurzaam karton, gemakkelijk in elkaar te zetten en zo te demonteren. Dit maakt dat je de kartonnen meubels zo kunt meenemen. Ze zijn al ontzettend cool om neer te zetten maar kunnen nog meer plezier opleveren door ingekleurd, beplakt of geverfd te worden.
We hebben verschillende dekbedovertrekken voor baby's, dreumesen en kinderen. Deze zijn van 100% biologisch katoen gemaakt. Bovendien is het kinderdekbedovertrek heerlijk zacht. De dekbedhoes heeft een leuk motief waaronder je lekker kan slapen.
Een lekkere warme baby deken die ecologisch vriendelijke geproduceerd is, is een must have voor je baby uitzet. Leuk om te hebben maar nog leuker om te krijgen als kraamcadeau. Door de leuke motieven ook nog eens een genot voor het oog. We verkopen onder andere organische dekens van het GOTS gecertificeerde merk Wee Gallery.

kinderkussen in de vorm van een dier

We hebben kinderkussens van onder andere van het sociaal ecologisch verantwoorde merk Wee Gallery. Het kinderkussen is gemaakt van 100% natuurlijk katoen en is er in verschillende vormen, zoals een tijger of een beer. Je kan het kussen gebruiken als sierkussen gebruiken in de kinderkamer maar je kind kan er ook heerlijk op slapen.
De aankleding van de kinderkamer is niet compleet zonder een leuke muurdecoratie. Deze muurstickers zijn vrolijk en fleuren de baby- en kinderkamer gelijk op! De muurstickers van het sociaal ecologisch verantwoorde merk Wee Gallery zijn niet alleen leuk maar ook duurzaam gemaakt.

Eco vriendelijke speelmat

De speeldeken voor uw baby en kind is heerlijk zacht en gemaakt van 100% natuurlijk katoen. Zo kan uw kleintje heerlijk spelen met en op de speelmat. We hebben onder andere speelmatten van het GOTS gecertificeerde merk Quckel.