Kinderkleding moet lekker zitten, machine wasbaar zijn en gemaakt zijn van ecologisch vriendelijke producten. Onze producten voldoen aan deze eisen en meer. We bieden vele leuke kinderkleding voor jou kindje in verschillende maten, leuke prints en kleuren. Het GOTS gecertificeerde merk FRESK heeft deze kleding, wij hebben daarom verschillende leuke kinderkleding van hen in onze webshop! En boven de 75 euro betaal je geen verzendkosten. BEKIJK OOK ONS ASSORTIMENT MET BABYKLEDING

Kinderkleding

zachte en warme katoenen kinderbadjas

Wij hebben verschillende badjassen voor je kind. De kinderbadjas is heerlijk zacht en verkrijgbaar in verschillende kleuren en verschillende prints. De badjas is natuurlijk gemaakt van ecologische verantwoord katoen en kan ook gebruikt worden als ochtendjas, lekker warm en makkelijk.
We hebben verschillende houten sandalen en teenslippers voor kinderen in onze webshop. Je kunt deze sandalen voor je kind natuurlijk ook gewoon als badslippers gebruiken voor thuis en in het zwembad.

Katoenen wikkelvestje voor je baby

Het wikkelvestje voor je baby hebben we in verschillende maten en leuke prints. De vestjes zijn gemaakt van 100% natuurlijk katoen zodat ze heerlijk aanvoelen op de huid van je baby. We verkopen onder andere het merk Fresk welke ecologisch verantwoord produceert.