Over Little Greeny

Webshop voor bewuste ouders

 

Met Little Greeny wil ik, Winfried, producten aanbieden voor bewuste opvoeders. Denk aan eco vriendelijk speelgoed, babykleding en kinderkamer accessoires, maar ook producten die specifiek veel worden gebruikt door ouders die zich bezig houden met onder andere natuurlijk ouderschap (Attachment Parenting) en onvoorwaardelijk ouderschap (unconditional parenting). Zoals draagdoeken, draagzakken en boeken.

Hier draag ik met veel plezier zorg aan, samen met mijn enthousiaste team!

 

Waarom ECO?

Zelf probeer ik steeds bewuster te leven. Mindfull, maar ook bewust met alles om mij heen. Hier is nog heel veel in te winnen. In mijn werk wil ik het ook zoveel mogelijk integreren. Zo heb ik ook de yoga meditatie webshop Patipada (met o.a. een eigen merk eco yogakleding (Yoganic)) en Patia waarmee ik handgemaakte en ecologische huisaccessoires verkoop. Ik vind het dus belangrijk om zo veel mogelijk eco te leven en te leveren. Dit doe ik met mijn drie webshops, maar ook in mijn persoonlijke leven. Toch houd de weg naar perfectie nooit op, er is altijd wel iets te verbeteren. Dit is dan ook een belangrijk aspect in mijn bedrijfsvoering.

 

Over natuurlijk ouderschap (attached parenting)
Natuurlijk ouderschap is vrij vertaald vanuit het Engels waar het Attachment Parenting (AP) wordt genoemd. Het gaat er vooral om de (vertrouwens)band met je kind te behouden en sterker te maken.
Lees meer hierover op natuurlijkouderschap.org

Over onvoorwaardelijk ouderschap (unconditional parenting)
Bij onvoorwaardelijk ouderschap gaat het erom van je kind te houden zoals hij/zij is en niet om het gedrag dat hij/zij vertoont.
Lees meer hierover op Kiind

Wat voor soort producten?
Onze producten zijn onder te verdelen in babykleding, kinderkleding, kraamcadeaus (baby speelgoed), babykamer accessoires, kinderkamer accessoires, kinder verzorgingsartikelen en artikelen voor opvoeders (denk bijvoorbeeld aan draagdoeken en draagzakken).