Tula Draagzak Baby

Filters

Tonen alle 27 producten

Toon 40/80/Alles

Please add widgets to the WooCommerce Filters widget area in Appearance > Widgets

27 products

Tula baby draagzak

Onze Tula baby draagzak collectie heeft ergonomisch draagzakken met een prachtig ontwerp. Wanneer je een Tula draagzak wilt gebruiken voor kleine baby adviseren we ook een Tula infant insert erbij te kopen voor de ondersteuning van het nekje van je baby. De Tula draagzak is te gebruiken als buikdrager en rugdrager en is makkelijk om te doen voor jou als drager. Let wel, rugdragen raden wij bij ‘new borns’ af. Draag dan maar lekker op de buik, wel zo veilig en veel gezelliger toch!?
Zie ook onze Draagzakken voor Peuter en onze Draagzak accessoires.

Wanneer heb je de Tula Free to Grow nodig?
De “Tula free to grow” verlengstukken heb je nodig als je kindje ongeveer maat 86 heeft. Te groot voor de Tula baby draagzak en eigenlijk te klein voor de Tula Peuter draagzak. Het is belangrijk dat de beentjes van knie tot knie worden ondersteund. Als dit niet meer het geval is bij de baby Tula (ook wel standaard Tula) dan kan je de “Free to Grow” verbreders gebruiken zodat je kindje een goede ergonomische houding blijft behouden.
Tot wanneer heb je de Tula baby insert nodig?
De Tula Baby insert is nodig tot je baby ongeveer 7 kg is en vanaf ongeveer 3,5 kg. Maar dit is echt verschillend per kind en ouder en om zeker te zijn kan je altijd het beste een draagconsult nemen. De baby insert zorgt dat je kindje boven de draagzak uitkomt, dat het nekje wordt ondersteund en dat de beentjes in een goede ergonomische houding komen (een zogeheten M houding).

 • Nieuw
  tula draagzak doodle free to grow
  159,00
  Merken:

  Tula Free to Grow draagzak – Doodle

  , , ,
  Deze prachtige Tula Free to Grow Doodle draagzak is zwart met een patroon van witte symbolen. Zoals we van Tula zijn gewend heeft dus deze Free to Grow ook een prachtig design. De Free to Grow draagzakken van Tula kunnen in drie standen worden gezet waardoor deze geschikt zijn voor baby, dreumes en peuter. De Tula Free to Grow verstelbare draagzak gaat dus langer mee dan de Tula Baby en Toddler modellen. Het afneembare hoofdkapje is ook in hetzelfde ontwerp gemaakt.
  159,00
  159,00
  Merken:
 • Tula illusion
  Tula illusion baby carrier
  139,00

  Tula Illusion – Draagzak Baby

  , , ,
  De Tula Baby Draagzak is een ideale babydrager waarbij jij je handen vrij hebt. Je hebt de mogelijkheid je kind te dragen tot ze vier jaar oud zijn. Een Tula draagzak Illusion is compatibel met de Tula infant Insert en met de Tula Free To Grow peuter uitbreidingen.De Tula Illusion heeft een erg leuk printje.
  139,00
  139,00
 • 159,00

  Tula Free to Grow draagzak – Inquire

  , , ,
  Deze prachtige Tula Free to Grow Hide and Seek draagzak is bruin met een patroon van stippen. Zoals we van Tula zijn gewend heeft dus deze Free to Grow ook een prachtig design. De Free to Grow draagzakken van Tula kunnen in drie standen worden gezet waardoor deze geschikt zijn voor baby, dreumes en peuter. De Tula Free to Grow verstelbare draagzak gaat dus langer mee dan de Tula Baby en Toddler modellen. Het afneembare hoofdkapje is ook in hetzelfde ontwerp gemaakt.
  159,00
  159,00
 • 159,00

  Tula Free to Grow draagzak – Hide and Seek

  , , ,
  Deze prachtige Tula Free to Grow Hide and Seek draagzak is wit met een patroon van bladeren. Zoals we van Tula zijn gewend heeft dus deze Free to Grow ook een prachtig design. De Free to Grow draagzakken van Tula kunnen in drie standen worden gezet waardoor deze geschikt zijn voor baby, dreumes en peuter. De Tula Free to Grow verstelbare draagzak gaat dus langer mee dan de Tula Baby en Toddler modellen. Het afneembare hoofdkapje is ook in hetzelfde ontwerp gemaakt.
  159,00
  159,00
 • 139,00

  Tula Round and Round – Ergonomische Draagzak Baby

  , ,
  Neem een wandeling met de schattige Tula Baby Carrier die liefde voor de fiets toont! Zeg hallo tegen 'Round and Round', een fiets thema voor de Tula Baby Carrier. 'Round and Round' heeft een leuk, herhalend patroon van fietsen in blauw, grijs, wit en geel op een mooie blauwe achtergrond. Het heeft een marineblauw canvas en hoodie. Geniet van de Tula Baby Carrier 'Round and Round'!
  139,00
  139,00
 • 139,00

  Tula Foxgloves – Ergonomische Draagzak Baby

  , ,
  Bloei samen door de eenvoudige momenten en grote avonturen van elke dag! Onze Tula Foxgloves Coast Carrier, met geventileerd gaas, kan u helpen en baby blijven cool tijdens uw activiteiten. Foxgloves' is besprenkeld met fijne bloesems van vossenglazen tegen een elegante marineblauw in combinatie met een lichtgrijs meshpaneel, lichtgrijs meshkap en ons donkergrijze doek.
  139,00
  139,00
 • 139,00

  Tula Clever – Ergonomische Draagzak Baby

  , ,
  Toen er voor het eerst de ultra-hippe-clever dekenontwerp werd geintroduceerd bij Tula wisten we dat het te schattig was om geen Tula-drager te worden! We zijn enthousiast dat we deze coole Tula Carrier met u kunnen delen! 'Clever' is een speels ontwerp van hipster dieren gekleed in glazen, strikjes en andere trendy accessoires tegen een gewaagd minty kleur- en driehoek ontwerp. 'Clever' is gekoppeld aan ons grijze doek. Draag je kleine koele kerel of meid in een even schattige hip-print waar wij van houden!
  139,00
  139,00
 • 139,00

  Tula Frolic – Ergonomische Draagzak Baby

  , ,
  Een extra vleugje speelsheid zal je dag zeker verbeteren! Daarom zijn we super blij met deze Tula Baby Carrier! 'Frolic' gevuld met eenhoorn magie en roze harten! 'Frolic' heeft een perfect roze achtergrond met eenhoorns die onder harten en zachtgroen gebladerte trillen.Een perzik glad lichtgrijs doek bedekt de taille en armbanden; En de comfortabele beenbekleding heeft gestreepte patronen in roze tinten en gouden sterren. Het is moeilijk om geen lach te dragen als je je baby draagt in deze gebruiksvriendelijke, ergonomische Tula.
  139,00
  139,00
 • 139,00

  Tula Pixie- Ergonomische Draagzak Baby

  , ,
  Deze volledig beprintte Tula Baby Carrier is een perfecte combinatie van ondersteuning en stijl! Zeg hallo tegen 'Pixie': een Tula Baby Carrier met een herhalend patroon van gevoelige tinten van roze, blauw en grijs.
  139,00
  139,00
 • 159,00

  Tula Free to Grow draagzak – Stormy

  , , ,
  Hou het simpel met de Tula Stormy. Een verfijnde kleur van donkergrijs creëert een onderschat, maar chic kleurenpalet voor deze Free-to-Grow Carrier. Stormy's moderne kleur  van grijs is gemaakt met ons cool twill materiaal, inclusief de afneembare kap.
  159,00
  159,00
 • 139,00

  Tula Frost Coast – Ergonomische Draagzak Baby – Tula Coast

  , ,
  Tula Coast Frost, draagzak met mesh, ideaal voor warme zomer dagen door het speciale mesh rugpand stofgebruik. Verkrijgbaar als babydrager en peuterdrager.
  139,00
  139,00
 • tula free to grow indigo
  free to grow indigo
  159,00
  Merken:

  Tula Free to Grow draagzak – Indigo

  , , ,
  Deze prachtige Tula Free to Grow Indigo draagzak heeft een effen blauw/groene kleur. Zoals we van Tula zijn gewend heeft dus deze Free to Grow ook een prachtig design. De Free to Grow draagzakken van Tula kunnen in drie standen worden gezet waardoor deze geschikt zijn voor baby, dreumes en peuter. De Tula Free to Grow verstelbare draagzak gaat dus langer mee dan de Tula Baby en Toddler modellen. Het afneembare hoofdkapje is ook in hetzelfde ontwerp gemaakt.
  159,00
  159,00
  Merken:
 • 139,00
  Merken:

  Tula Maze Coast – Ergonomische Draagzak Baby – Tula Coast

  , ,
  Tula Coast Maze is een licht blauwe turquoise canvas draagzak met licht blauw mesh op het rugpand. Omlijnd door een licht blauwe turquoise canvas met kleine driehoekjes geometrische stijl print.Met de Tula infant Insert en met de Tula Free To Grow peuter uitbreidingen is je Tula nog comfortabeler. De Tula Maze Baby heeft als voordeel dat jij je handen vrij hebt tijdens het dragen van je kind. Daarnaast vinden veel mensen het fijn om hun kind dicht tegen zich aan te nestelen. Bekijk nu de Tula Draagzakken om dit gemak zelf te ervaren!
  139,00
  139,00
  Merken:
 • 139,00

  Tula Sanibel – Ergonomische Draagzak Baby

  , ,
  Breng een beetje zonneschijn en vakantie met je mee wanneer je je baby in deze Tula Baby Carrier draagt! 'Sanibel' is versierd met felgekleurde roze flamingo's, hartvormige 'sunnies' en aqua palmbomen die een prettige, strand theme print creëren.Met de Tula infant Insert en met de Tula Free To Grow peuter uitbreidingen is je Tula nog comfortabeler. De Tula Sanibel Baby heeft als voordeel dat jij je handen vrij hebt tijdens het dragen van je kind. Daarnaast vinden veel mensen het fijn om hun kind dicht tegen zich aan te nestelen. Bekijk nu de Tula Draagzakken om dit gemak zelf te ervaren!
  139,00
  139,00
 • 139,00

  Tula Laguna Sky – Ergonomische Draagzak Baby

  , ,
  Laat liefde opstijgen en uitbreiden in een baby carrier die kalmerend en comfortabel is! 'Laguna Sky' heeft een serene achtergrond die blauw en groene tinten bevat dit doet denken aan een rustige water scene en onze ultra zachte canvas in Navy. Zoals altijd heeft de Tula Baby Carrier een intuïtief, gemakkelijk bij te stellen design dat perfect past bij het rustige printje. Het is een liefdevolle keuze om een beetje zonneschijn toe te voegen aan je dag.Met de Tula infant Insert en met de Tula Free To Grow peuter uitbreidingen is je Tula nog comfortabeler. De Tula Laguna Sky Baby heeft als voordeel dat jij je handen vrij hebt tijdens het dragen van je kind. Daarnaast vinden veel mensen het fijn om hun kind dicht tegen zich aan te nestelen. Bekijk nu de Tula Draagzakken om dit gemak zelf te ervaren!
  139,00
  139,00
 • tula free to grow carrier imagine
  tula free to grow carrier imagine
  159,00
  Merken:

  Tula Free to Grow draagzak – Imagine – Strepen

  , , ,
  De blauwe Tula Free to Grow draagzak met strepen. Zoals altijd bij Tula hebben de introductiemodellen van de Tula Free-To-Grow draagzakken ook weer een prachtig design. De Free-to-Grow draagzak is in te stellen in drie standen waardoor hij geschikt is voor newborn, baby en peuter. De Free to Grow draagzak is te gebruiken tot wel 20 Kg. Zie hieronder meer informatie over deze nieuwe modellen.
  159,00
  159,00
  Merken:
 • tula free to grow draagzak discover
  159,00
  Merken:

  Tula Free to Grow draagzak – Discover – Zwart

  , , ,
  Deze Tula Free to Grow draagzak is zwart met grijze sterretjes. Weer een prachtig ontwerp van Tula. Ook het hoofdkapje heeft dit ontwerp. De Tula Free-to-Grow draagzak is in drie standen te verstellen waardoor hij geschikt is voor baby, dreumes en peuter! Je hebt dus geen insert of een verlengstuk nodig bij dit model van Tula, ongeacht de grootte van je kindje. De Free-to-Grow draagzak is geschikt voor kindjes tussen de 3 en 20 Kg.
  159,00
  159,00
  Merken:
 • tula free to grow blauw bloemen print design
  tula free to grow draagzak blossom
  159,90
  Merken:

  Tula Free to Grow draagzak – Blossom – Bloemen

  , , ,
  De blauwe Tula Free to Grow draagzak met bloemen motief en witte stippen. Zoals altijd bij Tula hebben de introductiemodellen van de Tula Free-To-Grow draagzakken ook weer een prachtig design. De Free-to-Grow draagzak is in te stellen in drie standen waardoor hij geschikt is voor newborn, baby en peuter. De Free to Grow draagzak is te gebruiken tot wel 20 Kg. Zie hieronder meer informatie over deze nieuwe modellen.
  159,90
  159,90
  Merken:
 • 139,50
  Merken:

  Tula Queen Koala – Ergonomische Draagzak Baby

  , ,
  Tula Queen Koala - Baby draagzak is een perfecte draagzak om jouw kleintje mee te nemen. Het is mogelijk om je kind te dragen tot ze vier jaar oud zijn. Een Tula draagzak is compatibel met de Tula infant Insert en met de Tula Free To Grow peuter uitbreidingen. Een Tula baby draagzak heeft veel voordelen. Naast dat het handig is om je handen vrij te hebben tijdens het dragen van je kind, vinden veel mensen het fijn om hun kind genesteld tegen zich aan te hebben. Bekijk nu onze Tula Draagzakken en ervaar het gemak zelf!
  139,50
  139,50
  Merken:
 • tula-ergonomische-draagzak-jack-baby
  tula-ergonomische-draagzak-jack-baby
  139,00
  Merken:

  Tula Jack- Bevers – Ergonomische Draagzak Baby

  , ,
  De Tula Jack- Ergonomische Draagzak Baby is een Tula met een leuk patroon op een donkergrijs canvas. Met deze Tula Jack kan je je kind (tot de leeftijd van 4 jaar) overal mee naar toe nemen. Met de Tula infant Insert en met de Tula Free To Grow peuter uitbreidingen is je Tula nog comfortabeler. De Tula Jack Baby heeft als voordeel dat jij je handen vrij hebt tijdens het dragen van je kind. Daarnaast vinden veel mensen het fijn om hun kind dicht tegen zich aan te nestelen. Bekijk nu de Tula Draagzakken om dit gemak zelf te ervaren!
  139,00
  139,00
  Merken:
 • 139,00
  Merken:

  Tula Twiggy- Ergonomische Draagzak Baby

  , , ,
  De Tula Twiggy - Ergonomische Draagzak Baby is een Tula met een vrolijk herhalend bloemenpatroon op een zwart canvas. De Tula is gemakkelijk om aan te doen, en zo overal jouw kindje mee naar toe te nemen. Het is mogelijk om je kind te dragen tot ze vier jaar oud zijn. Een Tula draagzak is compatibel met de Tula infant Insert en met de Tula Free To Grow peuter uitbreidingen. Een Tula baby draagzak heeft veel voordelen. Naast dat het handig is om je handen vrij te hebben tijdens het dragen van je kind, vinden veel mensen het fijn om hun kind genesteld tegen zich aan te hebben. Bekijk nu onze Tula Draagzakken en ervaar het gemak zelf!
  139,00
  139,00
  Merken:
 • Tula-draagzak-baby-Lunabrite
  Tula-draagzak-baby-Lunabrite
  139,00
  Merken:

  Tula draagzak Lunabrite – Baby – Standard – Ergonomisch

  , ,
  De Tula Baby Draagzak is een ideale baby draagzak en is samen met de Tula infant Insert vanaf de geboorte te gebruiken. Hierdoor kan je de Tula draagzak gebruiken voor je baby en peuter. De Tula Lunabrite heeft een print wat is geïnspireerd door de oceaan en heeft net als alle andere draagzakken een afneembaar slaap kapje. Wanneer je kindje uit de Tula groeit hoef je geen nieuwe draagzak aan te schaffen maar kan je ook de Free to Grow verlengstuk aanschaffen. Zo kan je je kind als kleuter nog comfortabel meedragen. Natuurlijk kan je ook een leuke peuter Tula aanschaffen.
  139,00
  139,00
  Merken:
 • 139,00
  Merken:

  Tula Shenandoah – Ergonomische Draagzak Baby

  , ,
  De Tula Shenandoah - Ergonomische Draagzak Baby is een Tula met maar een vrolijk patroon. Een mooie Tula met een gekleurd herfst bos, een prachtige Tula voor een mooi weer dag om er lekker op uit te gaan met je kindje. Het is mogelijk om je kind te dragen tot ze vier jaar oud zijn. Een Tula draagzak is compatibel met de Tula infant Insert en met de Tula Free To Grow peuter uitbreidingen. Een Tula baby draagzak heeft veel voordelen. Naast dat het handig is om je handen vrij te hebben tijdens het dragen van je kind, vinden veel mensen het fijn om hun kind genesteld tegen zich aan te hebben. Bekijk nu onze Tula Draagzakken en ervaar het gemak zelf!
  139,00
  139,00
  Merken:
 • 139,00
  Merken:

  Tula Indigo – Ergonomische Draagzak Baby – Standard

  , ,
  De Tula Indigo - Ergonomische Draagzak Baby is een Tula met maar 1 kleur namelijk indigo, dit maakt het makkelijk combineer baar en is zowel voor man als vrouw leuk! Het is mogelijk om je kind te dragen tot ze vier jaar oud zijn. Een Tula draagzak is compatibel met de Tula infant Insert en met de Tula Free To Grow peuter uitbreidingen. Een Tula baby draagzak heeft veel voordelen. Naast dat het handig is om je handen vrij te hebben tijdens het dragen van je kind, vinden veel mensen het fijn om hun kind genesteld tegen zich aan te hebben. Bekijk nu onze Tula Draagzakken en ervaar het gemak zelf!
  139,00
  139,00
  Merken:
 • Tula Tide Pool draagzak
  139,00
  Merken:

  Tula Tide Pool – Ergonomische Draagzak Baby

  , ,
  De Tula Tide Pool - Ergonomische Draagzak Baby is een ideale babydrager.Het is mogelijk om je kind te dragen tot ze vier jaar oud zijn. Een Tula draagzak is compatibel met de Tula infant Insert en met de Tula Free To Grow peuter uitbreidingen. Een Tula baby draagzak heeft veel voordelen. Naast dat het handig is om je handen vrij te hebben tijdens het dragen van je kind, vinden veel mensen het fijn om hun kind genesteld tegen zich aan te hebben. Bekijk nu onze Tula Draagzakken en ervaar het gemak zelf! De geweven draagzak heeft een vrolijk patroon met verschillende gekleurde driehoekjes.
  139,00
  139,00
  Merken:
 • Sale
  124,00 111,60
  Merken:

  Tula Aviator – Wrap Ring Sling

  , , , ,
  De Tula RingSling is een handgemaakte van mooi geweven wrap. Deze Tula Ring Slings zijn een weergave van de passie voor textiel, ontwerp en aandacht details. Maar daarnaast zijn ze ook een weergave (wat het belangrijkste is) van de schoonheid van het babydragen. Tula Ring Slings zijn perfect voor het dragen van kinderen vanaf de geboorte tot oudere leeftijd.  Deze Aviator Wrap RingSling is grijs van kleur, gemaakt van biologisch katoen en gemaakt in de maat L/XL.Maat: L/XL
  124,00 111,60
  124,00 111,60
  Merken:
 • Tula Fawn draagzak
  Tula Tawn draagzak
  119,90
  Merken:

  Tula Fawn – Ergonomische Draagzak Baby

  , ,
  De Tula Fawn - Ergonomische Draagzak Baby is een ultieme draagzak voor jouw baby. De Tula baby draagzak Fawn heeft een schattig printje van witte herten op een grijs canvas. Met deze geweven Tula babydrager heb je niks anders mee nodig om je pasgeboren kindje, peuter, of kindje tot 4 jaar mee te dragen. Daarnaast is de Tula Fawn - Ergonomische Draagzak Baby ook nog te gebruiken in combinatie met de Tula Infant insert en met de Tula ‘Free to Grow’. De ‘Tula Infant Insert’ is geschikt voor baby’s vanaf 3,5 kilo.
  119,90
  119,90
  Merken:

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING

Blijf op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen, nieuwtjes etc.