Little Frog draagdoeken voor baby's en peuters

Wil je een Little Frog draagdoek kopen, dan ben je hier aan het goede adres! De babydraagdoek van little frog is van uitstekende kwaliteit en beschikbaar in leuke, vrolijke kleuren. De geweven draagdoek is zacht, duurzaam en toch sterk! Je baby kan vanaf de geboorte gelijk in de draagdoeken van Little Frog maar wanneer hij een peuter is ,is de Little Frog draagdoek nog steeds goed te gebruiken.

Little Frog Draagdoek

Little Frog Jacard draagdoek voor je kleintje

De Little Frog draagdoek is gemaakt om je baby in te dragen. De geweven draagdoek is lekker zacht, toch sterk en niet te dik waardoor hij gemaakt is voor elk seizoen. De Little Frog draagdoeken passen zich perfect aan aan je lichaam, hierdoor biedt hij de perfecte ondersteuning.

De Little Frog katoenen draagdoek voor natuurlijk dragen

Little Frog heeft een geweven draagdoek van 100 procent natuurlijk katoen zodat je kindje heerlijk zacht mee op reis kan. De Little Frog katoenen draagdoeken passen zich aan je lichaam aan en hebben zo een optimaal draagcomfort. De Little Frog draagdoek is niet moeilijk om te knopen en er zit een handleiding bij om het uit te leggen.