We hebben speelgoed in allerlei verschillende soorten en maten en voor verschillende fasen van ontwikkeling van je kleintje. Babyspeelgoed en kinderspeelgoed, allemaal is het ecologisch verantwoordelijk gemaakt zoals van het GOTS gecertificeerde merk Qukel. Het speelgoed dat we bieden, helpt mee om de band met je kleintje te versterken en is goed voor hun ontwikkeling.

Speelgoed

uitdagende babymobiel

Een leuke babymobiel is gemaakt met figuurtjes die je kind uitdagen hiermee te spelen en niet om de ouder te vermaken. Je kunt de mobiel aan de kinderwagen hangen maar natuurlijk ook aan de box of maxi cosi. We verkopen onder andere het GOTS gecertificeerde merk Qukel.

Samen boekjes lezen

Een babyboek is ontzettend leuk om met je baby samen te lezen. Zowel in het eerste jaar als in het tweede jaar van je kleintje blijft het leuk om samen een boekje te ontdekken en te lezen. We hebben van het GOTS gecertificeerde merk Qukel voor elke leeftijdscategorie bijpassende boekjes en speelgoed.
Het baby speelgoed is leuk en leerzaam, een goede combinatie. De ontwikkeling van je baby komt ten goede met de kleurige en toch speelse speeltjes.
Dominostenen zijn erg geschikt om het dominospel te spelen. Uren achter elkaar spelen waarbij je oefent met cijfers maar je kunt ook gewoon de stenen op elkaar stapelen en hierna zien hoe zwaartekracht werkt.

de grote 'doe' dobbelsteen

Met de grote ‘doe' dobbelsteen kan je heerlijk spelen met je kleintje: rollen, tellen, plaatjes kijken, rennen, stampen en nog veel meer. Onze dobbelstenen zijn gemaakt van ecologisch vriendelijk materiaal, we verkopen onder andere het GOTS gecertificeerde merk Qukel. Dit maakt dat je kindje hier veilig mee kan spelen.

gehard ecologisch vriendelijk kartonnen speelgoed

Wij verkopen veel kartonnen speelgoed en meubels voor in de kinderkamer. Dit speelgoed is allemaal gemaakt van gerecycled karton en op een ecologisch vriendelijke manier geproduceerd. Verder is het stevig en makkelijk te monteren en demonteren na het spelen. Zo kan je dit speelgoed en de meubelen makkelijk meenemen en heeft je kleintje zijn favoriete speeltje altijd bij zich.
Een speelstad voor thuis, wie wil dat nu niet? Je kind kan uren binnen spelen met de speelstad en deze zelf samenstellen. We hebben verschillende steden waaruit je kan kiezen en deze hebben allemaal hun eigen bijzonderheden, bijvoorbeeld de speelgoed steden Londen en Parijs.
Een leuke hippe ketting als kindersierraad, ideaal om als cadeau te geven.
Een puzzel maken is zowel leuk als educatief. Wij verkopen legpuzzels speciaal voor kinderen, de kinderpuzzels hebben een leuk plaatje die je bij elkaar moet zoeken. Dit maakt je tot een echte bouwer. Je kan zelf een puzzel kopen voor je kind maar ook als cadeau is de puzzel uitermate geschikt.
Kleurboeken zijn ideaal om de creativiteit van je kind te bevorderen door de kleurplaten in te kleuren. Dit kan thuis, onderweg, in een restaurant of waar je maar wilt. We hebben verschillende tekenboeken van onder andere het ecologisch verantwoorde merk Wee Gallery.
Knutselen met ecologisch vriendelijk materiaal. Samen met de kinderen of de kinderen lekker alleen laten knutselen. Zo hoef je niet altijd zelf met knutselideetjes te komen maar kan je ook werkbladen of knutselwerkjes gebruiken die al bedacht zijn zodat jij niet opnieuw het wiel hoeft uit te vinden.

duurzaam kartonnen loopwagen

De loopwagen hoort in elke kinderkamer thuis. Onze loopwagens zijn gemaakt van duurzaam gerecycled karton en gemakkelijk in elkaar te zetten en na het spelen weer demonteerbaar. Ze zijn al mooi hoe ze geleverd worden maar ze kunnen nog mooier worden door ze zelf te beschilderen, beplakken en in te kleuren. We hebben onder andere een auto en een vliegtuig als loopwagen.

Een leuk poppenhuis dat ook nog gemaakt is van duurzaam materiaal

Een poppenhuis is een must have in elke kinderkamer maar dit moet natuurlijk wel ecologisch verantwoordelijk gemaakt zijn. Wij verkopen poppenhuizen die dit zijn! Een houten poppenhuis of een duurzaam kartonnen poppenhuis, we hebben het allebei.
Een speeldoosje waar je speeltjes in kunt doen of waar je verhalen mee kan vertellen. De speeldoos maakt dat jij en je kind even de tijd nemen voor wat leuks. We hebben onder andere speeldozen van het GOTS gecertificeerde merk Qukel.

houten en stoffen speelgoed auto's

Een speelgoed auto kan zowel voor een jongen als een meisje. Onze speelgoedautootjes kunnen al vanaf kleins af aan gebruikt worden, zijn een lust voor het oog en bevorderen de creativiteit. Je kan net als papa en mama overal heenrijden en op grote avonturen gaan. De auto's zijn gemaakt van ecologisch vriendelijk materiaal of zijn zelfs GOTS gecertificeerd zoals het merk Qukel.
Speelgoed poppen: houten poppen, duurzaam kartonnen poppen en nog meer. Zolang de speelpop maar ecologisch vriendelijk is gemaakt. Wij bieden het zodat je kind er mee kan spelen. Poppen zijn uitermate geschikt om de belevenissen van alledag na te spelen, dit kan alleen, met vriendjes of met ouders. We verkopen onder andere speelpoppen van het sociaal ecologisch verantwoorde merk Wee Gallery.
Op een stokpaardje kan je rijden naar verre oorden. Een paard is je aangewezen compagnon maar ook een ander dier behoord tot de mogelijkheden. Met wie rijdt jij de dageraad tegemoet? Het stokpaardje is makkelijk mee te nemen omdat het gemaakt is van gerecycled karton. Dit maakt het snel monteer en demonteerbaar zodat je ook bij opa en oma kunt galopperen!