In deze tijd krijgen zowel kinderen als volwassenen steeds meer informatie en prikkels te verwerken. Een groeiend aantal kinderen (en volwassenen) blijkt dit niet te kunnen verwerken en raakt overprikkeld. Een kind kan zich gaan terugtrekken, angstig of geremd zijn of juist heel druk en met heftige emoties reageren. Ieder kind is uniek en elk hooggevoelig kind dus ook. Maar zelfs als je je kind of jezelf niet direct als hooggevoelig zou omschrijven dan nog krijgen we allemaal veel prikkels te verwerken en reageert iedereen daar op zijn eigen manier op. De producten in deze categorie zijn hulpmiddelen om in balans te komen, rust en ruimte te creëren, een positief gevoel te geven en emoties te laten stromen. Veel van deze producten vragen ook van jou als ouder om je gevoelige snaren aan te boren en je intuïtie te ontwikkelen. Een mooie bijkomstigheid! Heb je vragen? Of zoek je speciale producten? Neem gerust contact met ons op via de contact pagina! Het ontwikkelen van deze webshop is een doorlopend proces en jouw inbreng vinden we fijn.

Hooggevoeligheid

Kinderen zijn vaak dol op stenen. Ze voelen intuïtief aan wat een steen voor ze doet en welke ze nodig hebben. Edelstenen, mineralen en kristallen hebben een eigen vibratie en energie. De chakra’s pakken deze energie op, het zelf genezend vermogen wordt aangesproken en zo kom je weer (meer) in balans. Voor een kind is het genoeg om één edelsteensoort tegelijk te dragen. Dit geldt zeker voor hoog gevoelige kinderen. Bij baby’s kun je de edelsteen vastmaken aan kleding. Bij peuter en kleuters kun je kijken naar een ketting (steen met touwtje, splitketting of hanger). Geef jonge kinderen geen kleine steentjes i.v.m. verstikkingsgevaar. Je kunt ze wel in een buideltje doen. Je kunt edelstenen ook gebruiken in bad, in de kinderkamer leggen of een massage mee doen.  
Een koshi is een authentiek instrument, handgemaakt aan de voet van de Pyreneeën. Koshi chimes zijn geïnspireerd op de 4 elementen vuur, aarde, lucht en water. Binnen de bamboe klankkast bevinden zich acht staafjes die afgestemd zijn op het element. Een koshi of windgong zorgt voor rust, voor jezelf en voor je kind. Omdat de klankelementen nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd ontstaat een spel van heldere (boven)tonen. De koshi (soms ook windmobiel, windorgel of wind chime genoemd) wordt vaak gebruikt bij meditatie, healing of ritueel. Door het mooie klankenspel van de koshi kom je tot jezelf. Ook helpt  het om negatieve energie op afstand te houden.
De roomsprays (ook wel aurasprays genoemd) zijn ontwikkeld voor hoogsensitieve mensen en kinderen. De sprays zijn geheel natuurlijk en bevatten subtiele geuren en energie, welke juist door hoog sensitieve personen als heel helend ervaren worden. De roomsprays helpen je om op een natuurlijke wijze een betere en fijnere intentie en energie te ervaren. De sprays zijn met energetische technieken en energie gemaakt. Elke spray heeft een ander symbool en bevat een unieke combinatie van zuivere etherische oliën en hydrolaat met gevitaliseerd water. Er zijn verschillende thema's zoals Rust, Bescherming-Zekerheid, Clean energy etc. De roomsprays zitten in kobaltblauwe flesjes van 50 ml. Het kobaltblauwe glas van de flesjes heeft een goede kwaliteit, waardoor energie en vitaliteit van de roomsprays op hoog niveau blijft. Op elk flesje is de bijbehorende symboliek afgebeeld, omdat de visie is dat symboliek mee speelt om processen te ondersteunen. Deze producten worden geleverd door onze partner Salland in Balans